Tehnički kutak > Tuning skutera

Utjecaj na performanse nakon duzeg stajanja

<< < (2/7) > >>

cameosb:
to se mozda vozis kratko pa se remen ne stigne rastegnut :D

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2011, 14:08:07 ---Nema logike.
Mislim da se radi samo o dojmu.

Tako ja imam osjecaj da kad nakon motora drugi dan sjednem u auto kao da je na autu dignuta rucna  :icon_biggrin:

A kad dan dva ne vozim motor, uvijek me iznenadi kako dobro povuce. Kad se na to naviknem nakon pol sata voznje, sve sjeda na svoje mjesto. Zapravo, sjeda u mojoj glavi jer tamo jedino ta razlika i postoji

--- Kraj citata ---

Ne moze biti dojam jer pratim tu pojavu, skuter je punio do krajnje kao sa "vjetrom u ledja", nema rupa u ubrzanju i ubrzava na visim okretajima nego inace i brzo zavrti do granice gdje rijetko kada dolazi, krajnja je veca za barem 5km/h. Osjeti se jako u gradu gdje brze dolazi do vece brzine i teze se zaustavlja. Isprobano u vise smjerova.

Usporedio sam i sa sr150 skuterom, razlika je stvarno vidljiva.

Znaci nije dojam 100% jer skuter dize kazaljku do 80km/h i onda sporo navlaci, a ovako predje preko toga i zakuca do krajnje.  :dontknow:

3alfa3:
Ne kazem da niej tako. Ali volio bi razumno objasnjenje. Vjerujem da ga nema.

Aleks:
Kad je malo zatoplilo (pred mjesec dana), sjeo sam na skuter prvi put nakon jedno 3 mjeseca, kazaljka je isla do 75 bez beda, bas ga je lijepo razvrtavao i zacudio sam se kako to da tako dobro ide skuter. Vec sljedeci dan je kazaljka isla do nekih 67 na istoj toj ravnici, tako da, ima tu nesto.  :dontknow:

ivanm:
kad zatopli, puše južni vjetar pa te nosi uz brdo.. kad zapuše sjeverac onda si sporiji :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju