Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kupnja skutera i prijepis  (Posjeta: 10663 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
Odg: Kupnja skutera i prijepis
« Odgovori #40 : 06 Ožujak, 2011, 21:33:30 »
ma ništa zato ..mlad si ..naučit češ još svašta u životu... :jerk: :jerk: :jerk:
:laughing3:
Ne brže od života!!

Offline Tino22

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG-Sesvete
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity
  • MojSetup: Nemam
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #41 : 06 Ožujak, 2011, 23:47:06 »
Nisam ništa još riješio..otišla vlasnica na nekakvo lječenje na more...neznam kad će se vratiti doma... :'( a baš sam mislio to sutra riješiti.. sad moram čekat da da se ova dođe doma..Da je bar javila da ide na put, onda bi to riješio isti dan i gotovo.. kako su ljudi bezobrazni ponekad. Najradije bi da mogu, našao nekog tko radi u tom dućanu da mi isprinta račun na moje ime,da nemoram čekat toliko.. :icon_biggrin:

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #42 : 07 Ožujak, 2011, 13:30:09 »
Nisam ništa još riješio..otišla vlasnica na nekakvo lječenje na more...neznam kad će se vratiti doma... :'( a baš sam mislio to sutra riješiti.. sad moram čekat da da se ova dođe doma..Da je bar javila da ide na put, onda bi to riješio isti dan i gotovo.. kako su ljudi bezobrazni ponekad. Najradije bi da mogu, našao nekog tko radi u tom dućanu da mi isprinta račun na moje ime,da nemoram čekat toliko.. :icon_biggrin:

i ja sam 2 tjedna ceka svoj motor.,..i opet kad sam ga doveza prijepis isto tako tjedan dana :icon_thumright: strpi se isplatit ce ti se
Ne brže od života!!

Offline Tino22

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG-Sesvete
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity
  • MojSetup: Nemam
« Odgovori #43 : 14 Ožujak, 2011, 23:44:46 »
i ja sam 2 tjedna ceka svoj motor.,..i opet kad sam ga doveza prijepis isto tako tjedan dana :icon_thumright: strpi se isplatit ce ti se

Da..trebam se strpiti i to je to..nema mi druge.. ;D Dopeljao sam skuter prije par dana doma, zamijenio sam neke dijelove već,jer prijašnji vlasnik se nije baš puno brinuo o skutu.. Imam još jedno pitanje: koliko će me otprilike koštati osiguranje i rega? Skuter nikad nije bio regan...

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
« Odgovori #44 : 15 Ožujak, 2011, 10:29:20 »
Da..trebam se strpiti i to je to..nema mi druge.. ;D Dopeljao sam skuter prije par dana doma, zamijenio sam neke dijelove već,jer prijašnji vlasnik se nije baš puno brinuo o skutu.. Imam još jedno pitanje: koliko će me otprilike koštati osiguranje i rega? Skuter nikad nije bio regan...
800kn pripremi,ja sam svog isto nekidan.