Općenito > Generalno o skuterima
promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera
Aleksandar:
--- Citat: Mr J - 24 Prosinac, 2007, 15:41:43 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Prosinac, 2007, 15:21:05 ---J nemoj vise :happy3:
...odakle si to prepisao :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Iz glave... :icon_thumright:
Evo bas sam se danas vozio po ZG i okolici i mogu reci da sam dozivio svasta, to je kaos na cesti...
Koef. trenja je negdje oko 0.0001 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ovo nije normalno... ja zapeo s alfom na usranom pantovcaku ni gore ni dolje..onda lance stavljo pa se popeo nekak a zimske gume gore ???..
takoder ujutro strugo sat vremena led s staklala..valjda 6-7 milimetara debel led za staklima bio..e jebena koma
3alfa3:
--- Citat: vjeko86 - 24 Prosinac, 2007, 16:55:03 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Prosinac, 2007, 16:10:53 ---cujem da je u zg pala kisa
da je ziva ledara po cestama
--- Kraj citata ---
njih 50 se izlomilo na ledu i polomili ruke i noge
--- Kraj citata ---
80+
3alfa3:
--- Citat: Aleksandar - 24 Prosinac, 2007, 17:05:35 ---a zimske gume gore ???..
--- Kraj citata ---
Nemoj jebat da je i sa zimskim gumama bilo nemoguce? Ja ih imam na autu, al isto tako se nadam da bu ralica prosla kroz Remete jer veceras idem "dole" u grad....
Aleksandar:
nema teoretske krenut gore ak zastanes :icon_thumright:
hercegovacka,bosanska.. koma.. znas kakvi su usponi a ceste su ispod zaledene a preko toga snjeg kaos :sad1:
treba ic okolnjim putevima di je cesta ravnija i duza ,ovo di su kratki i strmi usponi izbjegavat jer jer vec bilo dosta "doticaja" tu kod mene :sad3:
3alfa3:
--- Citat: Aleksandar - 24 Prosinac, 2007, 17:14:03 ---...treba ic okolnjim putevima di je cesta ravnija i duza ,ovo di su kratki i strmi usponi izbjegavat ...
--- Kraj citata ---
Je, i ja sam malo o tome razmisljao, al di god da odem, moram doci do dosta jake nizbrdice/uzbrdice.
A nis, idem po najfrekventnijim ulicama - valjda je tam najmanje problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju