Općenito > Generalno o skuterima

promjer kotača vs. širina gume i stabilnost skutera

<< < (8/18) > >>

Aleksandar:
a jbga...lance u prtljaznik  i polako  :icon_thumright:

Tommek:

--- Citat: Mr J - 23 Prosinac, 2007, 22:29:43 ---

P.S. Je li koeficijent trenja veci ili manji kada je djevojka navlazena?!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

manje trenje lakši upad...
vece trenje teži upad.
:D

Punisher:
HAHAHAHAHA dobru foru je onaj student napisao.... :rofll:

MrJ, jedan savjet dok budeš tražio posao... među životopis ubaci ove posteve i radit ćeš direktno za Bill Gates-a  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 11:35:29 ---HAHAHAHAHA dobru foru je onaj student napisao.... :rofll:

MrJ, jedan savjet dok budeš tražio posao... među životopis ubaci ove posteve i radit ćeš direktno za Bill Gates-a  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:sign020: Da je to tako lako... Uglavnom lako je meni za posao, moram odraditi par godina jer sam stipendist od jedne firme...  :icon_thumright:

Punisher:

--- Citat: Mr J - 26 Prosinac, 2007, 23:17:54 ---
--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 11:35:29 ---HAHAHAHAHA dobru foru je onaj student napisao.... :rofll:

--- Kraj citata ---

:sign020: Da je to tako lako... Uglavnom lako je meni za posao, moram odraditi par godina jer sam stipendist od jedne firme...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Samo lagano... bolje i tako, barem imaš zagarantiran posao... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju