Ostalo > Motocikli
Suzuki gsxr 750 :)
gagi racer:
sada samo da se cale ne smori ;)prevremena :) i proda ga :) :laughing6: jer moram prvo gileru da sklopim da bi mogao njega :)
R@kija:
--- Citat: gagi racer - 14 Ožujak, 2011, 22:56:39 ---"znaci u pitanju je famozni gsxr-750 91 godiste, zadnja serija uljane masine"
--- Kraj citata ---
daj pojasni,kaj je to neka drukčija mašina nego što se sad ugrađuju?
gagi racer:
--- Citat: rakitje00 - 15 Ožujak, 2011, 09:59:27 ---daj pojasni,kaj je to neka drukčija mašina nego što se sad ugrađuju?
--- Kraj citata ---
koliko znam jeste :) uglavnom do 90 godine su u ove bebice ugradjivali uljano hladjenje, i nakraju ovaj je verovatno medju zadnjim, koji je proizveden 91 god, jer tada krece suzuki da radi na vodeno hladjenje, tj izlazi 91 god nov model, a ovaj je proizveden verovatno pocetkom 91 god, tako da je zadnja serija uljane tog modela.... pa koliko znam, sada opet u novijim nekim modelima, isto imaju uljano hladjenje :)
fatal1ty:
Prejeben bike, izgleda jebeno očuvan :icon_thumright:
Mr J:
uljare su poznate po dugom vijeku... Odlican motor s obzirom na godiste ako je to jos uvijek 1. lak... samo... znam kako je imati 18 godina i ako ces ga ti voziti daj da te uvijek vodi ova gornja glava... Puno sretnih km ti zelim!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju