Ostalo > Motocikli
Suzuki gsxr 750 :)
gagi racer:
evo slike, neke su slicne :) jer sam pokusao iz sto vise slika da docaram tu farbu i sjaj koji motor jos uvek ima :) znaci u pitanju je famozni gsxr-750 91 godiste, zadnja serija uljane masine, sa 120ks pod guzicom :)
na ovoj slici dole se vidi kilometraza od samo 46.300 km :) sto je za ovakvu mrcinu od 4 cilindra nista :)
fali mu vetrobran koji ce uskoro stici, bivsi vlasnik polomio, a nije ga ni vozio, tako da je verovatno krenuo da mu ispada i on ga uhvatio za vetrobran, jer nema nigde ogrebotine, niti ista :) sve se sija ko sa prvog dana :)
[SB]Replica 180:
za tebe ili caleta? ljepsi od runnera :toothy12:
gagi racer:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 14 Ožujak, 2011, 10:30:01 ---za tebe ili caleta? ljepsi od runnera :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa imam godina-18 :) xaxax :) imam polozeno za ovu vrstu motora ;) tako da je 50% Tata 50% Ja :)
pa prelep je :) nema sta :) za 800 evra :) ili ti manje, zavisi za koliko racunas leonarda od 150cc, jer je isla zamena, lik nije hteo da se smara sa prodajom, a trazio skuter, i samo zamena :) tako da je ovo :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: nemoze bolje :)
gagi racer:
inace ovi motori se ovde kod nas prodaju za 1400 evra, tako da je duplo ustedeo, i plus, svi su farbani i padano sa njih, tako da je ovo ona zvana sreca jednom u zivotu :) :headbang:
Deny:
--- Citat: gagi racer - 14 Ožujak, 2011, 10:34:14 ---inace ovi motori se ovde kod nas prodaju za 1400 evra, tako da je duplo ustedeo, i plus, svi su farbani i padano sa njih, tako da je ovo ona zvana sreca jednom u zivotu :) :headbang:
--- Kraj citata ---
a u masini se krije mali mis :toothy12:
jeb motor za to godiste :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju