Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG skoro HE
3alfa3:
--- Citat: Ekysha - 13 Ožujak, 2011, 15:32:04 ---A za Deltu bar onda recite jesu crni u redu ? i koliko utega stavit?
--- Kraj citata ---
Ovisi sto zelis. Ako zelis iskljucivo brutalan start, onda ne mozes druge osim crnih (mozda plavi, ali sumnjam).
Samo sto u tom slucaju neces moci normalno vozit brzinama manjim od 30-40 km/h jer ce ti kuplung odvajat i spalit ces zvono. Ako ti je i to bitno, onda sa plavim federima probaj.
Racunaj i da ce ti se brzo pakne kuplunga savinut jer Delta ne voli tvrde federe. Meni su ih savinuli i plavi federi u skroz opustenom polozaju, pa cak i crveni skroz opusteni iako u slucaju crvenih to nije smetalo u radu
2TDottore:
nemoj se ni trudit postelat motor dok ne stavis selletru to ti odma kazem u startu
19 karb je dosta....al nabavi si obavezno onaj model iz malossi il polini pakiranja sta nema nikakve vakume ni ulaza za ulje nego samo za benzin to je pravi trkaci fergazer slozen za HE....na njemu osigurac igle stavit na pola i dizne izmedju 90-100 sa gljivom ovisno o vremenu i tlaku i vlagi vani.klipic i igle nemoj mjenjat jer ces samo ujebat stvar
rolice od 3.4-3.8g centralni feder meni je bio bolji ljubicasti nego plavi a federi na delti crni iz mhr pakiranja ful našpanati da krece sa nekih 6800
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 13 Ožujak, 2011, 15:47:09 ---centralni feder meni je bio bolji ljubicasti nego plavi
--- Kraj citata ---
Uvijek je bolji sto meksi kako se nebi nepotrebno rasipala snaga na otpor u prijenosu. Tek ako bi dolazilo do znacajnih oscilacija u okretajima kroz ubrzanje ili voznji uzbrdo treba stavit tvrdji feder
2TDottore:
--- Citat: seba - 13 Ožujak, 2011, 15:27:20 ---i je i nije,malossi team 19 bi bio dovoljan...
ne moze ti nitko rec tocan setup delte i karba,moras probat....
--- Kraj citata ---
moze....mi smo imali 3 prava cistokrvna HE setupa....mhr team 2 polini evo i metrakit PR2 i sva 3 su radila odlicno sa malossi 19 fergazerom bez ikakvog drkanja sa drugim iglama i klipicima i svi su imali isti setup delte tj. crni federi ful naspanati nema tu neke filozofije igra stelanja je samo u par brojeva dizne i malo rolice i to je cijela mudrost
Ekysha:
Hvala puno na odgovrima,pokusam ustimat ubrzo.
A u vezi seletre jbg rado bi ja stavio,ali nema se para...vidis da nisu ni ostali dijelovi kupljeni a kamoli paljenje cijelo jbg...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju