Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG skoro HE
2TDottore:
selletra se danas nadje za 100-150eura a bez nje zaboravi da ce ti motor dobro ic
J.U.R.C.A:
puca ti kroz ubrzanje upravo zbog struje !!!
kao sto ti je dottore rekao imat ces problema sa serijskom strujom!
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 2TDottore - 13 Ožujak, 2011, 15:47:09 ---nemoj se ni trudit postelat motor dok ne stavis selletru to ti odma kazem u startu
19 karb je dosta....al nabavi si obavezno onaj model iz malossi il polini pakiranja sta nema nikakve vakume ni ulaza za ulje nego samo za benzin to je pravi trkaci fergazer slozen za HE....na njemu osigurac igle stavit na pola i dizne izmedju 90-100 sa gljivom ovisno o vremenu i tlaku i vlagi vani.klipic i igle nemoj mjenjat jer ces samo ujebat stvar
rolice od 3.4-3.8g centralni feder meni je bio bolji ljubicasti nego plavi a federi na delti crni iz mhr pakiranja ful našpanati da krece sa nekih 6800
--- Kraj citata ---
Citam temu i gledam kako se nije nitko ovog sjetio,tocno,treba struja a karb radije 21 nego 19 jer potrosnja ionako nije pretjerano bitna u ovom slucaju
selletru sam nekidan nasao na ebayu ali nazalost nisam imao para,otisla je za 80€ znaci ima ih
skipper_2t:
ja mislin da ti clan mhr-team prodaje selletru za piaggio mašine,cijena je bila oko 900kn pa ga pitaj
gokiSP:
To skuteri samo u zagrebu ne idu bez selletre :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju