Općenito > Propisi

Žalba na vožnju u alkoholiziranom stanju

<< < (9/10) > >>

marin18:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Ožujak, 2011, 09:05:31 ---Dostaviti zalbu u policijsku postaju u roku 15 dana odprimitka kazne meni se cini

--- Kraj citata ---
8 dana imas od kad su ti napisali  :icon_thumright:

VoltMan:
Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje vezano za žalbu. Dobio sam 2kkn kazne za navodno crveno na raskrizju u D.Resi. Posto me nije nitko zaustavio,nego sam doma dobio "plavu čestitku" da sam tad i tad prosao kroz crveno i da napisam tko je vozio... zanima me ako se zalim dali moram na sud u D.resu ili mogu tu u zg? Ako itko zna nek pise  :toothy3:

Jump33r:
Mislin da se da se na sud ides u svoju opcinu, al nisan siguran jer ima svakakvih slucajeva...  :dontknow:
Al uglavnon pisat ce ti di da dodes na sud,nemas brige.  ;D

Iman jos jednu ideju, prijavi da je motor ukraden i onda ga kao nades...  :)
nezz dal pali to, jel to neko probao?..

dusVu:

--- Citat: stefek - 15 Ožujak, 2011, 09:15:56 ---nebitno kaj si preparkiraval auto..posle bi ga vozil bar do kuće opet,možda još bolje pijan..da se mene pita,alkohol za volanom nebi toleriral..za mlade vozače 0.0 za iskusnije 0.5 promila...previše ljudi gine zbog alkohola po cestama.

--- Kraj citata ---
al zakon im je stvarno heben...mladiji vozaci su svi do 24 godine a stariji od 24 godine bez obzira na to kad je polago...jel to nije glupo? neko ko vozi 5 godina se smatra mladim vozacem a neko ko polozi sa recimo 24 godine on moze i svemirski brod vozit...odma je sve svlado , odlican vozac , ozbiljan nema sta -.- ...a i ovaj decko sto je dobio kaznu vjerovatno nije iso sa namjerom da popusi kaznu tak da oono...al to da netreba tolerirat alkohol za volanom to se slazem u potpunosti

VoltMan:

--- Citat: Jump33r - 17 Ožujak, 2011, 19:29:30 ---Mislin da se da se na sud ides u svoju opcinu, al nisan siguran jer ima svakakvih slucajeva...  :dontknow:
Al uglavnon pisat ce ti di da dodes na sud,nemas brige.  ;D

Iman jos jednu ideju, prijavi da je motor ukraden i onda ga kao nades...  :)
nezz dal pali to, jel to neko probao?..

--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: 
P.S. nisam bio s motorom ali ideja je za 5 :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju