Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: GUSLE, pomoć  (Posjeta: 1094 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline STJELE

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • aka. Stylingmaniac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio typhoon 150
  • Moja Kaciga: fuš trade
  • MojSetup: Samo ljuta serijala
  • MojSpuh: nema katalizator
GUSLE, pomoć
« : 11 Ožujak, 2011, 17:02:17 »
pozz ekipa, stari nabavio gusle i danas smo nabavili rep i stavili mi sve na gusle i poprilično dobro zategnuli dlaku, ali ipak neće da svira, ako itko zna jeli se još nešto treba, jeli ima neka masti možda kojom se maže dlaka na guslama, i kako vidjeti jeli dovoljno dlaka zategnuta, tražio sam po netu, ali nisam mogao pronaći XD, eto ako itko išta zna o guslama neka kaže, iako sumnjam    :toothy11:

za kraj i jedna poveznica  :icon_thumright:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: GUSLE, pomoć
« Odgovori #1 : 11 Ožujak, 2011, 18:36:55 »
ja sam guslar covjece imam i forum www.mojegusle.com neki dan sam na svoje stavio neonke a ispolirao onaj pipak na koji duvaš ga.da viđeš guzl sto dere...a bokte i ti nadjes kontam si da si samo ti guslar na ovom forumu..ili mozda kiza ti moze pomoc znam da je on ekspert sto se tice gajdi on svira gajde i saxofon

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: GUSLE, pomoć
« Odgovori #2 : 11 Ožujak, 2011, 18:38:19 »
raken ro :headbang:

Ima neka mast neznam kako se zove samo ocistit nakon svirke i premazat jednon nediljno ako bas sviras...
Cujes kad on pusti zicu koji je to ton, otprilike tako zategni strune... Sad koliko dlaka za strunu to neznam...