Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
black-rox:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 22 Prosinac, 2007, 20:00:12 ---a ha ha ha ha, kako si samo komican, bas je smesno, noge pa noge...ccccc
--- Kraj citata ---
Učit vozit po zadnjem je to da noge moraju bit gore a ne se vuć po podu ko onaj stut mačka jer ti se ljudi smiju :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
S.W.A.T.:
ma pusti ga...sad je i meni smjesan...HAHAHAHAHA :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
a sat ces...sto reci nego u pravu su...ja ne kazem da sam ja sad neka velika faca :sad3:
samo kazem da sam ga vozio na zadnjem...a bome jesam...sa 20 nogi doli ili sa samo 2 ista stvar...ja ga vozio...
e sad...ako to ne spada u pojam koji podrazumjeva weely onda je to druga stvar...a to da su svi ucili cak i prvi dan sa nogama gore...a cujes...rjetko ko je ucio na sf2...a i ko je...ocigledno mu je jako malo stalo da motora...meni je bilo...sad vise i nije tolko jer ga ipak necu prodavat...al to ne znaci da ocu da se odma izubijam...ja cu uciti na svoj nacin...tj. prvo malo sa nogama...da steknem sigurnost...a onda nakon par dana...vjezbati bez nogu...i tako dalje...nadam se dobrom napretku...a to sta vi komentirate...mi je samo lipo za citati...a i znam da su to "samo dobronamjerni" savjeti ::) ;)
hehe...
a sto se tice teme...ma ovaj naslov je ok...jer i sam priznam da to nije weely pa ona nije bed...al nauciti cu stunati bar osnove garant...jer me to zanima...prije sam se boja radi motora...al sad mi je puno manje strah...a i kad se vratim iz svice odma cu skinuti plastike...i idem vjezbati...dan za danom...
:hello:
MaLi_OdvALjivAc:
a sta kazes da je ucit vozit po zadnjem, da iz prvog uspes da stavis noge preko volana i radis krugove? a?
S.W.A.T.:
da da...tako su oni odma iz prve...pa ih kuzim zasto im je ovo jadno... ::) ;) :P
MARINO:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 22 Prosinac, 2007, 19:56:13 ---kako samo serete svi redom...strasno, koji ste pacenici...decko je srecan sto je uspeo da ga odvoza malo na tocku, a vi trazite dlaku u jajetu...sa nogama, pa sta, svako radi kako mu je lakse, na svoj nacin...
SWAT ne opterecuje se usranim komentima, sta stalno menjas naslov, stavi kako ti volja, ne daj da ti neko diktira ;)
--- Kraj citata ---
jarane ne seri...ako je tebi suljanje s nogama po podu dlaka u jajetu onda stvarno...
2 SWAT:stari sad na posao,vjezba,i vjezba i da vidis koji je to dobar osjecaj kad naucis posteno na zadnji...
samo naprijed
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju