Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
MARINO:
--- Citat: S.W.A.T. - 21 Prosinac, 2007, 19:01:41 ---tako slicno sam se ja ubija onu vece akd sam prvi put uspija sa nogama doli naci vagu...samo sta je motor mao napred i onda samo lega i ogreba se... :sad1: :sad3:
al bez nogu bi pao na lede...sta ne??? :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
kako si smijesan,zasto bis pao ako stavis noge gore,jeb ako mene nije bilo strah i nisam nikad pao onda mozes i ti,stavi noge gore,i dva prsta na kocnicu OBAVEZNO¨!!! i onda trazi vagu...nije to tako strasno,ajde vjezbat
S.W.A.T.:
hehe....tesko mi povuci gore jer nema dosta snage...ni ja dovoljno znanja...a sa nogama mi lakse...
al ocu i bez nogu...
Nikon:
s nogama doli nemas kontrolu motora eto kako se mozes razbit vise nego onako
black-rox:
Rasut ćeš se sigurno tako da ne moraš razmišljat nego noge gore pa šta bude bude :laughing7:
MARINO:
--- Citat: S.W.A.T. - 21 Prosinac, 2007, 19:33:25 ---hehe....tesko mi povuci gore jer nema dosta snage...ni ja dovoljno znanja...a sa nogama mi lakse...
al ocu i bez nogu...
--- Kraj citata ---
molim samo prestani s time "da nema snage",to mi ide na zivce,najjaci su oni tipovi sta nauce stuntat na friziranom skuteru pa kad im das serijalu seru a kao preslab je,to je zato jer su turpije cimali na snagu a ne na na vagu...sve je to vjezba...speedfight ide bez ikakvog beda jer je lagan a i lepo ide...zato psssssssst
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju