Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (48/54) > >>

SlowRider:

--- Citat: danc00 - 20 Lipanj, 2008, 18:49:04 ---Ej, jel mi možete reći, kak da se dignem na zadnji, vidim da nije bit u gasu nek u odrazu... pa dajte mi u par poteza recite na koju fintu....i jel se obavezno mora past dok se uči na zadnji??? :toothy12:  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne moras

R@kija:
ja probo jucer na frendovom baotianu,vozim se 20m i raskopam se ko p*č*a,motor sav zgreban pal u grabu aj na se sav zdrapo,j**** ti baotijanera...

YamahaSpy:
Haha. A :angry7: :laughing7:

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 23 Lipanj, 2008, 09:29:12 ---ja probo jucer na frendovom baotianu,vozim se 20m i raskopam se ko p*č*a,motor sav zgreban pal u grabu aj na se sav zdrapo,***** ti baotijanera...

--- Kraj citata ---

Sta nisi znao da baotian serijski nema straznju kocnicu?

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 23 Lipanj, 2008, 12:51:17 ---
--- Citat: rakitje00 - 23 Lipanj, 2008, 09:29:12 ---ja probo jucer na frendovom baotianu,vozim se 20m i raskopam se ko p*č*a,motor sav zgreban pal u grabu aj na se sav zdrapo,***** ti baotijanera...

--- Kraj citata ---

Sta nisi znao da baotian serijski nema straznju kocnicu?

--- Kraj citata ---

a krama glupa nema ni jednu brenzu ,ima,al koda nema,jooooooooooj,al da se dignut mali,jos sam s jajima zapel kad je padal,strasno,
e,a ja padnem a motor odleti u grabu a ovaj ciji je motor smije se ko budala i nece dignut motor,a ja sav potrgan ga moro jos dizat,a ovaj nece,smrad,drugi put neznam kaj cu mu napravit (ima ko kakvu ideju??????????)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju