Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (42/54) > >>

BlackNaranča:

--- Citat: S.W.A.T. - 02 Ožujak, 2008, 17:27:05 ---a kad ides u skolu koju mrzis i kad posli imas uvik nekog posla...onda se ne stignen ni voziti a kamoli uciti

eno mi motor doli stoji, nisan ga ni vozija ima vise od tjedan dana...27 mi istekla rega... :sad1: pa necu reskiram...
a sta se tice dizanja...znan ja sta svi govore da si jadan ako znas samo tunirani motor dignuiti...al da je iko od vas vozija shitfajt skuzia bi o cemu ja govorim da je to na granici sa nemogucim...i ok...pravi majstor bi ga diga...al niko mi nemoze tvrditi da bi ga i ja moga...jer jednostavno ne ide...i to je to...nema nimalo snage...motor je shit i tako je to...ako budem imal srece ikakve onda na lito bi radia full tuning (tj poslje ljeta) al necu govoriti o tome da ako ga ne napravim nebi bilo sprdnje...
al sve ovisi ocu dobiti posa koji mi je u planu ;)

al eto ka sta r@ven veli...sve stagnira kad nemas vrimena

--- Kraj citata ---

ma shitfajt je super, ja san pre zadovoljan sa svojin jos pogotovo sada kada san ga malo tunirao amo rec...otisao san danas na poligon tamo kod medicinske i po ure na zadnje ga voza ..bez problema samo tako cili poligon predem hehe
i onda se pregrijao pa se nije tia maknut s mista..lol onda san isa doma pa san na putu do bilog briga osta bez goriva pa san gura do benzinske napunia rezervar i dalje nije isa kako triba pa san skinia aupuh samot ako i ciloga ga ocistia i sada leti ko raketa i pici na zadnje bez probkema  :toothy9:

gumy:
daj jedva čekam da dođem s posla il s faksa kuć da se mogu ić provozat... onda te to nimalo ne zanima ak misliš da je zamorno il ti se neda..

neer:
u j****ti gumi sto ti je lijep aerox jos se divim  :toothy12: htio sam nesto drugo napisati ali sam zaboravio kad sam mu vidio avatar ..ej super je :notworthy:

BlackNaranča:
da meni se isto svida, mozes staviti vecu sliku mozda da vidinmo to bolje malo..

stark1:

--- Citat: BlackNaranča - 07 Ožujak, 2008, 17:19:28 ---da meni se isto svida, mozes staviti vecu sliku mozda da vidinmo to bolje malo..

--- Kraj citata ---
ima u njegovoj temi u styling skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju