Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (40/54) > >>

S.W.A.T.:
e dobro si me sitia r@ven...

ja nikako otici...al morat cu opet malo poceti :toothy10: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy3: :frajer: :happy8:

MaLi_OdvALjivAc:
nista new??

dbara:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 02 Ožujak, 2008, 16:18:08 ---nista new??

--- Kraj citata ---

a kad radish popodne nemash poslin volje nit za zhivit pa sad stagnira swe...

S.W.A.T.:
a kad ides u skolu koju mrzis i kad posli imas uvik nekog posla...onda se ne stignen ni voziti a kamoli uciti

eno mi motor doli stoji, nisan ga ni vozija ima vise od tjedan dana...27 mi istekla rega... :sad1: pa necu reskiram...
a sta se tice dizanja...znan ja sta svi govore da si jadan ako znas samo tunirani motor dignuiti...al da je iko od vas vozija shitfajt skuzia bi o cemu ja govorim da je to na granici sa nemogucim...i ok...pravi majstor bi ga diga...al niko mi nemoze tvrditi da bi ga i ja moga...jer jednostavno ne ide...i to je to...nema nimalo snage...motor je shit i tako je to...ako budem imal srece ikakve onda na lito bi radia full tuning (tj poslje ljeta) al necu govoriti o tome da ako ga ne napravim nebi bilo sprdnje...
al sve ovisi ocu dobiti posa koji mi je u planu ;)

al eto ka sta r@ven veli...sve stagnira kad nemas vrimena

MaLi_OdvALjivAc:
To sto radis popodne i sto mrizs posao koji radis, i sto mrzis skolu u koju ides nema veze sa onim sto volis, u ovom slucaju sa stuntom! Ako volis i ako imas volje, ti ces vezbati i kad nemas vremena ;)!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju