Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (23/54) > >>

S.W.A.T.:
hahahahahaha

lol...

ajde sad dosta ljudovi...nece se vise "svadati" na ovoj temi...yamaha_spijun ti molim te ne seri!!!vidis kako je black-rox posta ok i ne sere vise...ja nisam bas bia u pravu i reka sam to...i zato sad lipo zacepi...ako nemas neku pametnu za reci nemoj ni postati...

eto ga...

KRAJ RASPRAVAMA I PREPUCAVANJIMA NA OVOJ TEMI!!!!!!!

MARINO:

--- Citat: Yamaha_spy - 22 Prosinac, 2007, 22:20:11 ---LOL fakat si n00b i pol. Jbti tu cuknes motor gore malo prodes 5,6 metara i odma ja znam ja ovo ja ono. Gle ides fakat na K vise sa tim svojim na zadni obrisi to sve i gotovo. Ja sam ima negdje post napiso da sam sa nogama dole poceo i to je to. Ti odma ides radit film, ovo ono bokte a nema se sta vidjet. Svaki konj moze tak napravit. Vise ulozis truda u film nego sto ti treba da dignes skut na zadnji. I nemoj sada samo nismo swi spy, nismo ovo ono. Samo nemoj odgovarat. Pokri se po usima sa time. Eh da usput neka mi netko objasni kako da radim krugove? Po pravcu mi nije problem, ali neznam kakav stav moram imat za krugove.???  :help: :help:

--- Kraj citata ---
cek je ti imas bar???
ako ga imas onda ne seri i odi vjezbat...stani na njega i da skut bude sto vise nagnut na nazad pa ce to lakse ic,i naravno slow wheelie

MARINO:

--- Citat: black-rox - 22 Prosinac, 2007, 21:58:03 ---
--- Citat: MARINO - 22 Prosinac, 2007, 21:55:19 ---
--- Citat: black-rox - 22 Prosinac, 2007, 20:54:24 ---Evo našao sam neku ramu od runnera tako da ako se dogovorimo za cijenu i ja uskoro počinjem ponovno vježbat cimat pa šta bude sad me boli k**ra* ako će scooter puknut na pola samo da naučim vozit kako spada kad se god sjetim da ga mogu vozit po zadnjem, a ne od pet pokušaja da dva uspiju :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jarane,dodji na krk na instrukcije i za 1h na igralistu ces cimat ko paky... :headbang:

--- Kraj citata ---
Baš neću ko paky jer ono je stvarno prejebeno šta je dečko naučio dolazim onda na instrukcije koliko uzimaš po satu :toothy9:

--- Kraj citata ---
ne ozbiljno,dodji jednu subotu u kijac,idemo na jedno igraliste i totalno je lakse naucit kad ti neko sa strane kaze sta ne valja...Instrukcije naravno đabe... :toothy9:

S.W.A.T.:
ko ce meni davati instrukcije?? :sad1:
;)

MARINO:

--- Citat: S.W.A.T. - 23 Prosinac, 2007, 10:07:12 ---ko ce meni davati instrukcije?? :sad1:
;)

--- Kraj citata ---
pa sta nitko u zadru ne cima??
u mom drustvu od nas 5,cetvorica stuntaju,lakse se nauci kad svi cimaju na igralistu zajedno... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju