Tehnički kutak > Injection

XENON DITECH -> Napokon

<< < (5/7) > >>

Drnda:
to je 150 ccm, netreba mu aku mislim da radi, jer proizvodi puno vise struje nego 50 ccm... ali svejedno znam da titranje na leru i vibracije znaju ubiti zarulje halogenke, zato pitam

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Ožujak, 2011, 12:57:15 ---to je 150 ccm, netreba mu aku mislim da radi, jer proizvodi puno vise struje nego 50 ccm... ali svejedno znam da titranje na leru i vibracije znaju ubiti zarulje halogenke, zato pitam

--- Kraj citata ---
treba ti aku ;)

nece ubit vibracije nista samo da se lijepo drzi zarulja i to je to  :icon_thumright:

znas i sam da ksenon zarulja nema niti kao obicna zarulja

Nikola18:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Ožujak, 2011, 18:59:19 ---znaci ksenon ide u far 50 ccm bez ikakvih prerada.. vidim da ovdje ima i neki relej, jel se to u setu dobije ili sto.. jer ako je tako uzeo bi ja sebi jer je u mene 50 ccm far

--- Kraj citata ---
ja sam sebi prekjucer smontirao xenon u 50ccm farove al masina je 125 4t i sjedaju ti normalno bez beda...a upalis ga nakon sta upalis motor da ti struju ne povuce iz aku. :))

R@kija:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4pcs-Xenon-White-HID-H8-12V-35w-Foglight-Light-Bulbs-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem19c3f7ffbdQQitemZ110661992381QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

jel ove zarulje,pise fogglight(maglenke) ,jesu one sta drukcije od orginalnih u runneru 50?
ili je to isto al je anpisano fogg?

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 17 Ožujak, 2011, 17:07:48 ---http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4pcs-Xenon-White-HID-H8-12V-35w-Foglight-Light-Bulbs-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem19c3f7ffbdQQitemZ110661992381QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

jel ove zarulje,pise fogglight(maglenke) ,jesu one sta drukcije od orginalnih u runneru 50?
ili je to isto al je anpisano fogg?

--- Kraj citata ---

Iste su ti ko originalne (H8) samo sto se one inace u autima koriste kao maglenke jer su 35W, dok se za farove koriste H11 (koji su skoro identicni ali je 55W)
usput, ne preporucam ti takve s plavim filterom ako ih mislis kupovat jer je puno manje osvjetljenje ceste nego s originalnim prozirnim zaruljama  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju