Tehnički kutak > Injection

XENON DITECH -> Napokon

<< < (4/7) > >>

Edy46:

--- Citat: igor.sb - 13 Ožujak, 2011, 00:01:05 ---1. xenon i skuter bez leca je kurton a tu spada i runner
2. cok i igor imaju xenon, al cok spada i u ovu 1. skupinu bez leca pih

:P

--- Kraj citata ---

eo na opet on mene pocinje provocirat,pa ja neznan stvarno on oce stvarno da ostane bez prednjeg fara  :laughing9: nediraj ti moga runner-a da ja nebi poceo da stracam aprilliu  :icon_tongue: :icon_tongue: mnogo nas vise ima i nemozete tu nista  :dontknow:

Iwo SR Tuono:
SR mk2 ima leću, i bez obzira što sijalica ne paše ima na slikama kako se može pripasat i to je to

na runneru ksenon bez leće je čisto bacanje korisne svjetlosti u svemir

CoK:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Ožujak, 2011, 00:21:39 ---SR mk2 ima leću, i bez obzira što sijalica ne paše ima na slikama kako se može pripasat i to je to

na runneru ksenon bez leće je čisto bacanje korisne svjetlosti u svemir

--- Kraj citata ---
pa ubiti jedini pravi nacin je leca, zbilja svjetli posvuda bez nje  :dontknow:

Drnda:
zivio ditech  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
naravno BB  ;D
jel smeta xenonu rad na leru kad su niski okretaji i vibracije ili kad vozis po makadamu poskakivanja?

massi:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Ožujak, 2011, 12:33:45 ---zivio ditech  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
naravno BB  ;D
jel smeta xenonu rad na leru kad su niski okretaji i vibracije ili kad vozis po makadamu poskakivanja?

--- Kraj citata ---
da ako ti je preko akumulatora i ako je akumulator sklab ugasit ce se xenon sama od sebe  :icon_biggrin:
a vibracije i to bjezao sam po bijelom putu i nikad nije se ugasila ili zatitrala pod voznjom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju