Tehnički kutak > Injection
XENON DITECH -> Napokon
Edy46:
--- Citat: igor.sb - 13 Ožujak, 2011, 00:01:05 ---1. xenon i skuter bez leca je kurton a tu spada i runner
2. cok i igor imaju xenon, al cok spada i u ovu 1. skupinu bez leca pih
:P
--- Kraj citata ---
eo na opet on mene pocinje provocirat,pa ja neznan stvarno on oce stvarno da ostane bez prednjeg fara :laughing9: nediraj ti moga runner-a da ja nebi poceo da stracam aprilliu :icon_tongue: :icon_tongue: mnogo nas vise ima i nemozete tu nista :dontknow:
Iwo SR Tuono:
SR mk2 ima leću, i bez obzira što sijalica ne paše ima na slikama kako se može pripasat i to je to
na runneru ksenon bez leće je čisto bacanje korisne svjetlosti u svemir
CoK:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Ožujak, 2011, 00:21:39 ---SR mk2 ima leću, i bez obzira što sijalica ne paše ima na slikama kako se može pripasat i to je to
na runneru ksenon bez leće je čisto bacanje korisne svjetlosti u svemir
--- Kraj citata ---
pa ubiti jedini pravi nacin je leca, zbilja svjetli posvuda bez nje :dontknow:
Drnda:
zivio ditech :toothy12: :toothy12: :toothy12:
naravno BB ;D
jel smeta xenonu rad na leru kad su niski okretaji i vibracije ili kad vozis po makadamu poskakivanja?
massi:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Ožujak, 2011, 12:33:45 ---zivio ditech :toothy12: :toothy12: :toothy12:
naravno BB ;D
jel smeta xenonu rad na leru kad su niski okretaji i vibracije ili kad vozis po makadamu poskakivanja?
--- Kraj citata ---
da ako ti je preko akumulatora i ako je akumulator sklab ugasit ce se xenon sama od sebe :icon_biggrin:
a vibracije i to bjezao sam po bijelom putu i nikad nije se ugasila ili zatitrala pod voznjom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju