Općenito > Propisi

vracena prometna

<< < (2/5) > >>

divljak_007:

--- Citat: BilyPiton - 09 Ožujak, 2011, 00:26:59 ---kazes da je zagubljena ??? imas kupoprodajni ugovor od vlasnika i dignes nove knjizice mislim da nebi trebalo bit problema ovak i oank te stare knjizice idu u smeće  :icon_thumright:

a jel mi moze onda rec da vlasnik mora trazit novu potvrdu il tak nes u tom stilu ?  :dontknow:
--- Kraj citata ---

BilyPiton:
ne, kazes da ti je vlasnik dao i ti si je izgubio  kasnije , ak iams ugovor to je najvaznije :jerk:

divljak_007:

--- Citat: BilyPiton - 09 Ožujak, 2011, 00:46:14 ---ne, kazes da ti je vlasnik dao i ti si je izgubio  kasnije , ak iams ugovor to je najvaznije :jerk:

--- Kraj citata ---

ok,fala  :icon_thumright: :headbang: :hello:

JogFromYamaha:
tocno to  kupoprodajni je najvazniji jer on je jedini dokaz da masina pripada tebi
to kaj nema papira nije problem jer prijavis kako je kolega rekao gubitak i izdaju se nanovo

divljak_007:

--- Citat: JogFromYamaha - 09 Ožujak, 2011, 01:04:46 ---tocno to  kupoprodajni je najvazniji jer on je jedini dokaz da masina pripada tebi
to kaj nema papira nije problem jer prijavis kako je kolega rekao gubitak i izdaju se nanovo

--- Kraj citata ---

ma kuzim ja sve to sam mene brine ak ja moram doc do tog vlasnika,ak on osobno mora ic prijavit gubitak ili prometne ili potvrde a do njega nemrem nikak doc  :dontknow: makar mislim da ce i ovo bit ddovoljno jel tako i tako se rade novi papiri i knjizice i tablica  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju