Općenito > Propisi

vracena prometna

<< < (5/5)

divljak_007:

--- Citat: smoki - 09 Ožujak, 2011, 20:47:22 ---Reci to njima, ne meni..u roku 15dana moraš platit porez i prepisat ga na svoje ime inače je kupoprodajni samo običan papir..kažem, u slučaju auta i motocikla, ja sam imao te probleme

--- Kraj citata ---

danas sam zvao bjelovarsku policijsku postaju,rekao sam da imam kuprodajni ugovor i knjizicu vozila i da je motor tamo odjavljen,oni su rekli da dodem sa kupoprodajnim ugovorom i da ce meni izdat kopiju potvrde da je vracena prometna i da je motor odjavljen

R@kija:
ja sam pito jucer kad sam iso potvrdit knjizice od runnera za isti problem ko tvoj,rekla je zenska da vlasnik mora otic u murju prijavit gubitak i dobi novu potvrdu!

BilyPiton:
ako su sklopili kupoprodajni onda je vlasnik  onaj na kog je motor prodan?

divljak_007:

--- Citat: BilyPiton - 12 Ožujak, 2011, 14:13:32 ---ako su sklopili kupoprodajni onda je vlasnik  onaj na kog je motor prodan?

--- Kraj citata ---

vlasnik je onaj kom je motor prodan,ti dodes sa kupoprodajnim ugovorom u policiju tam di je motor odjavljen i dobijes potvrdu da je odjavljen,bez te potvrdeili bez prometne nemres registrirat motor,i obavezno na tehnickom moras ima maticni ili oib prodavača  :icon_thumright: veliki plus ti je ako imas staru policu od prodavaca ak je na njega motor bio regan jel ti tamo pise,bez tog oiba ili jmbg-a nece opce pricat stobom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju