Općenito > Propisi
vracena prometna
smoki:
Po novome sa kupoprodajnim ugovorom možeš da oprostiš dupe pobrisat..nakon 15dana od dana ovjeravanja prestaje ugovor vrijedit, a ako je vozilo odjavljeno mora ti u knjižici zadnje ime biti od lika koji ga je i odjavio..Na tehnički ideš sa knjižicom vozila, važećim kupoprodajnim ugovorom i potvrdom o odjavi vozila. onda radiš nove knjižice, regaš i to sve dalje..ako nemaš potvrdu o odjavi, kopiju može tražiti jedino čovjek koji ga je odjavio..
Imao sam takvu gužvu s autom pa pričam iz iskustva, mene su navozali na sve strane dok nisam sve skupio..neznam dali je ista procedura sa mopedom, ali s autom je tak kak sam reko..a u lijepoj našoj se sve radi prek veza i sve se može, tak da je moguće da ga regaš i bez ikakvog papira.. :icon_thumright:
BilyPiton:
:notworthy: :notworthy: znači potpišeš nešto i svakih 15 dana ides kod javnog biljeznika da napravis novi ugovor :headbang: :headbang:, pa sama rijeć kaže "ugovor" znači da ste ti i taj neki lik ugovorili nesto pred svijedocima-u ovom slucaju motor ej nekada bio regan pa nema problema jel ga murja ima u registru pa netreba račun od motora :dontknow:
smoki:
Reci to njima, ne meni..u roku 15dana moraš platit porez i prepisat ga na svoje ime inače je kupoprodajni samo običan papir..kažem, u slučaju auta i motocikla, ja sam imao te probleme
BilyPiton:
jedini problem je porez al oni tebi ako ne paltis na vrijeme spiče kamate a to o ugovoru necu ni govorit ugovor kod biljeznika je svetinja nemoze se raskinut samo tak
steeef:
--- Citat: smoki - 09 Ožujak, 2011, 20:41:55 ---Po novome sa kupoprodajnim ugovorom možeš da oprostiš dupe pobrisat..nakon 15dana od dana ovjeravanja prestaje ugovor vrijedit, a ako je vozilo odjavljeno mora ti u knjižici zadnje ime biti od lika koji ga je i odjavio..Na tehnički ideš sa knjižicom vozila, važećim kupoprodajnim ugovorom i potvrdom o odjavi vozila. onda radiš nove knjižice, regaš i to sve dalje..ako nemaš potvrdu o odjavi, kopiju može tražiti jedino čovjek koji ga je odjavio..
Imao sam takvu gužvu s autom pa pričam iz iskustva, mene su navozali na sve strane dok nisam sve skupio..neznam dali je ista procedura sa mopedom, ali s autom je tak kak sam reko..a u lijepoj našoj se sve radi prek veza i sve se može, tak da je moguće da ga regaš i bez ikakvog papira.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
upravo to..treba ti i prometna stara(na njoj je štambilj i odjava i stara knjižica vozila,one se ne bacaju nego se vraćaju vlasniku a rade se nove na njegovo ime.
dok sam kupoval vxra,vlasnik je zagubil knjižicu vozila i moral je na policiju ić po potvrdu s kojom morem ja kasnije regat motor..bez toga ništ.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju