Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (196/316) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 04 Prosinac, 2011, 19:40:24 ---ALi kako ne kužiš da je R-U-N-N-E-R Kralj skutera u klasi do 200ccm? Bio i ostat će  :headbang: ne neki sf jbttttttt  :angry7:

--- Kraj citata ---
dobro je djete neka je tebi tata kupio runera aj sad mrs u garazu stelat extru kojoj se neda prigusnica skinut i nece se postelat i kao takva ide 92 po gpsu!,pozz:D

pametniji popusta

Go-Go RUNNER:
Nije mi tata kupio runera pederu  :icon_tongue: Extra je davno naštelana nisi u toku i prigušivač je skinut i vuna je promjenjena  :laughing7:

Malo te j**** nisam toliko bolestan runner fan jbt  :toothy11:

Ivan_drifter:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 04 Prosinac, 2011, 19:49:33 ---Nije mi tata kupio runera pederu  :icon_tongue: Extra je davno naštelana nisi u toku i prigušivač je skinut i vuna je promjenjena  :laughing7:

Malo te j**** nisam toliko bolestan runner fan jbt  :toothy11:

--- Kraj citata ---
ti si jos gori fan

Go-Go RUNNER:
Ma nisam, samo volim podjebavat,,, šta ima loše u tome?  :toothy11:

B.E.R.O.:
Napisao sam gore sta mislim o svemu!!!  :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Kad bude netko probao Sf-a sa aftermarket amortizerima i dobrim gumama neka javi kako je bilo mogao bi se jako ugodno iznenaditi.
I da kakav je to Speedfight ako nema mono vilicu,ili single arm pa po tome je prepoznatljiv!!!
 :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_thumright:

Nego ajmo mi o temi!!
 ;D
Sinoc sam dobio slike danas sam isao po njega.
Na slikama sam ostao paf,ali uzivo sam pao u nesvijest.
Ljudi bolesno je uzivo,bolesno.
Nije nista kicasto tolko je sve fino sijelo da je to nesto nevjerovatno.
Nebi ja bio ja evo slika:
-malo voznje po Bosni

-pa je ostao vezan u kombiju da ne pobjegne,dok smo mi jeli cevape u Orasju
 :klopa: :klopa:
Bili su jebeni!!!  ;D

Onda nakon klope sam malo sijeo i provozao se preko granice,majstor nije spojio prednje svijetlo a vec je mrak poceo padati i nitko nista nije rekao tako sam presao granicu.
Bila je guzva dosta,trebate vidjeti reakciju ljudi koji cekaju u koloni.
Neopisiv osjecaj pomalo i smijesno kad blenu.
 :toothy10: :toothy10:
-ovo je slikano kod Zupanje kod Antunovica na benzinskoj dok sam cekao da ovi sa kombijem dodju u medjuvremenu je dosao covijek koji je radio na benzinskoj i nije mogao vjerovati kako izgleda.

-i kod kuce sa nedovrsenom Kitty,starci kad su vidjeli rekli su da je covjek umjetnik,da je bolesno

Napisao sam vam dogadjaje i reakcije ljudi koji su ga vidjeli.
Slike ne govore nista!!!
 :nono: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju