Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (195/316) > >>

B.E.R.O.:
Dobro j... vas bog vise i vas i vilice,zaspamali ste temu do jaja.
 :angry7: :angry7:
Da odgovorim na par pitanja i naguravanja.Na mom skuteru su BGM stelujuci amortizeri i neusporedivi su naspram originala.Skuter sa tim amortizerima i Battlax-icama drzi nevjerovatno.Vi koji niste isprobali Speedfight sa takvim ovjesom,a nije nitko nemojte da pricate da ovjes nije dobar.(da napomenem meni odlican,za moje potrebe)
Vozio sam i Runnera i Aerox-a i sto skutera meni je to previse tvrdo i ukoceno (ne hvalim se sa svojim motorom nego je tako)ista stvar je i kocnice pretvrde su na Runner-ima primjer.Meni to ne odgovara i mome stilu voznje to ne odgovara.
Skuter sa tim amortizerima je nizi par cm 2-3.To sam shvatio kad sam sastavljao curin skuter.Amortizeri su puno kvalitetnije napravljeni i meni su trenutno podeseni na srednju tvrdocu.
Ostaju amortizeri u crvenoj boji kakvi zeleni,sargopirasti... kome ne idu uz boju motora taj je corav!!!  :drunken_smilie:
Far sa ledom imam kuci ovaj krom je stavljen samo da predjem granicu,ide crni far.
Ima jos sto detalja za napraviti ovo je samo kako je obojan i slikan dok je bio jos kod majstora!!!
Ivane nije boja nigdje zagrebana to je odsjaj,boja je drugacija po danu,po noci,po suncu,po nevremenu svaki puta je drugacije boje ozbiljno!!!
Slike to nemogu opisati,treba vidjeti uzivo,sijene,detalje ma perverzija.
Pod rukom se nista ne osjeti svi prijelazi sve je glatko kao porculan,tolko je glatko kao sisa.
 ;D ;D 8)

Ivan_drifter:
kazes glatko ko pi*ka kad ima mengu! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

sory na spamu u temi al nemogu slusat vise ove SLJEPE  ljude koji samo runer i aerox....sve se da sredit samo sto oni nisu naucili nista bolje od runera i to je to!, ::) ::)

Go-Go RUNNER:
Sve pohvale presexyyy je  :icon_thumright:

Sad ono šta je presudilo mojem javljanju, drifter di ćeš bolje od runnera? Znaš da je runner ikona za skuter?  :dontknow:

Ivan_drifter:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 04 Prosinac, 2011, 19:24:18 ---Sve pohvale presexyyy je  :icon_thumright:

Sad ono šta je presudilo mojem javljanju, drifter di ćeš bolje od runnera? Znaš da je runner ikona za skuter?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
joj opalim ti curu na tvom runeru j#bo te on i ti njega PRIJATELJU FKT MI LAGANO PILAS ZIVCE s tim runerom to je KRAMA i daj prestani jer cu ti fkt kresnut curu na njemu ;D

Go-Go RUNNER:
ALi kako ne kužiš da je R-U-N-N-E-R Kralj skutera u klasi do 200ccm? Bio i ostat će  :headbang: ne neki sf jbttttttt  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju