Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (193/316) > >>

steeef:
j#bote uvijek jedne te iste spike,ko klincurija neka..daj odrastite i budite objektivni malo!
znam drifter,tvoj skuter je najbolji,pezo je najbolji  ::)
svaki skuter drzi bolje dok se stave bolji aftermarket amortizeri i gume kak se spada..
navozil sam se i nasarafil sfa i 50 i 100cc.
kaj se tice ovjesa,neznam zakaj bi ljudi stavljali normalne vilice sa 2tuba umjesto serijala vile da je ta seriska tak savrsena kak pricas.

@ drnda ako na runnera stavis f32 ili f36 sigurno bude bolje pezo drzal sa mono vilicom,jel?
da al ne denes..

fakat,time to grow up

Nyzvo:
super napravljeno, ali iskreno bio mi je puuuno ljepsi crno-bijeli

Drnda:

--- Citat: steeef - 04 Prosinac, 2011, 15:31:36 ---

@ drnda ako na runnera stavis f32 ili f36 sigurno bude bolje pezo drzal sa mono vilicom,jel?
da al ne denes..

fakat,time to grow up

--- Kraj citata ---
moj bivsi je sam bio star godinu dana kad sam ga uzeo tako da su amortizeri bili tvrdi potpuno.. nijedan od frendova s kinezima ili talijanima me nije mogao po krivinama pratiti... kad sam ovog sfa uzeo, ne da ih nisam mogao pratiti nego nisam smio ni pomisliti na to..
inace ako mu je prednji amort tvrd i nov,  vjeruj da ga runner nemoze pratiti, mjenjali bi se da nebi ispalo da netko nemoze zbog svojih mogucnosti, ali stvarno, puno je lakse sa sfom bilo leci..
a ja sam stavio normalne vile jer kod kocenja i rupa su mono vile jako zajebane...

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Prosinac, 2011, 15:50:31 ---moj bivsi je sam bio star godinu dana kad sam ga uzeo tako da su amortizeri bili tvrdi potpuno.. nijedan od frendova s kinezima ili talijanima me nije mogao po krivinama pratiti... kad sam ovog sfa uzeo, ne da ih nisam mogao pratiti nego nisam smio ni pomisliti na to..
inace ako mu je prednji amort tvrd i nov,  vjeruj da ga runner nemoze pratiti, mjenjali bi se da nebi ispalo da netko nemoze zbog svojih mogucnosti, ali stvarno, puno je lakse sa sfom bilo leci..
a ja sam stavio normalne vile jer kod kocenja i rupa su mono vile jako zajebane...

--- Kraj citata ---

na pedestki su lose vile na runneru,to znamo..nit sam ja igdi spomenul runnera ni bilo koi drugi skuter
al vxr vilice su druga prica i dok sam sa spa sjel na sf 100 skoro sam poginul.
i prerasel sam te pi*darije da sam subjektivan i ko konj vidim smo ono kae ispred mene.

B.E.R.O.:
Eto dosao ja i "on" kuci!!!
 :icon_thumright:
Prekrasan je,to trebate vidjeti uzivo.
 :toothy10: :toothy10:
Presretan sam,slike poslije... i odgovori,nemam sad vremena!!!!
 :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju