Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Ivan_drifter:
--- Citat: gumy - 04 Prosinac, 2011, 02:04:52 ---svaka čast na trudu i volji i uloženim parama, dobro izgleda, ali po meni je to opet glupi pežo koji bez nekog ovjesa je užasan za voziti se kak spada.
--- Kraj citata ---
bitubo amortizeri i baltaxice su cisto dosta! (to je ovo sto bero ima) i da vidis kako pezo lezi po stazi!,pezo i sa seriskim ali mora bit cvrst amortizer i dobrim gumama lezi odlicno! meni osobno lakse po zavojima nego npr s runerom 50
bero poso je super obavljen! kad stizu kola kuci?
steeef:
jel ne piše tu možda bgm a ne bitubo?
seriski drži,kad serijala ide 65.
no nebitno..skuter je super ispal.
Ivan_drifter:
kolko znam reko je bitubo ako se dobro sijecam makar i ovi drze super sigurno!
e moj s seriskim amortizerima i dobrim molasicama je drzo runera i aeroxa po zavojima i to s oko 100 (nakitan)
znaci ta prica ti bas neprolazi
Ivan_drifter:
--- Citat: Ivan_drifter - 04 Prosinac, 2011, 14:20:27 ---kolko znam reko je bitubo ako se dobro sijecam makar i ovi drze super sigurno!
e moj s seriskim amortizerima i dobrim molasicama je drzo runera i aeroxa po zavojima i to s oko 100 (nakitan)
znaci ta prica ti bas neprolazi
--- Kraj citata ---
problem je sto seriski amortizer brzo omeksa i pliva i to je onda g#vn%!,al dok amortizer je dobar ili dok imas BGM ili BITUBO onda si na konju!,
Drnda:
uz dobre amortizere i malo nizi prednji kraj sfu nemoze puno skutera parirati, narocito runneri... puno puta dokazano :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju