Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (175/316) > >>

Deny:
odradio ga je j#bo mu je kevu,sve pohvale majstoru

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Studeni, 2011, 11:29:00 ---par stotina hmm 101 euro :o :o :o fino za te pare!, :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
:toothy10: :toothy10:

--- Citat: steeef - 29 Studeni, 2011, 11:30:16 ---nisam ljubitelj perli i tih šljokica efekt boja,al majstor je napravil vrhunski posel i svaka čast...
i ideja vlasnika je orginala i komplicirano razrađena,pohvalno  :icon_thumright:
dok to smontiraš na skuter,nabavi neki kurton za njega proziran da se lak zaštiti i da ni mušje g#vn% nebude na njemu ;)

btw,kolko motul plača za reklamu?to mi se neuklapa al ak je dobra para bum ga i ja reklamiral  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Lakiran je 6 puta pa mislim d mu dodatni kondom ne treba.I dovoljna je zastita za boju,da se ne osjete prijelazi i da se dobije efekat ogledala (pice ima da sminku namjestaju u boji  ;D )

Motul je trebao biti u nacrtima koje sam mu odnjeo,pa na kraju nije stavio pa je stavio jer se bas uklapa.
Motor je bio zamisljen kao neka replika sa sponzorskim naljepnicama.
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Tvoj motor Motul ne prima pod sponzorstvo,pitao sam ih ja reko ima jedan decko nekog talijana neznam ja sta je to puno je ulozio truda u to a nije bas nesta mozda bii mu mogli sponzorstvo dati.Kazu oni talijane ne sponzoriramo,nedaj ti ga boze!!!  :laughing7: :laughing7:
Uglavnom vidit ces kad se sklopi sve!!
 :icon_thumright:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Studeni, 2011, 11:32:47 ---nepregledno zbog hrpe slika , ali ajde preci cu preko toga..
:icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Jaoj!!!
 :omfg: :omfg: :omfg:
Vidjet ces kad se sastavi!!!
:D

--- Citat: Deny - 29 Studeni, 2011, 11:45:34 ---odradio ga je j#bo mu je kevu,sve pohvale majstoru

--- Kraj citata ---
Hahahha...
 :notworthy: :notworthy:

Domba:
Za sasda pohvale kako izgleda.

steeef:
B.E.R.I.N.A. krivo si skonto legaaaa
htel sam reć da se neisprlja bre a ne da se ošteti,zato oblačilo ilitiga kurton.

kaj samo 6 puta lakovan,ja sam mislil barem 7 puta  :icon_scratch:

fak motul,ionak ga ne točim u skuter :P

B.E.R.O.:

--- Citat: Domba - 29 Studeni, 2011, 12:04:00 ---Za sasda pohvale kako izgleda.

--- Kraj citata ---
:-* :-*

--- Citat: steeef - 29 Studeni, 2011, 12:14:41 ---B.E.R.I.N.A. krivo si skonto legaaaa
htel sam reć da se neisprlja bre a ne da se ošteti,zato oblačilo ilitiga kurton.

kaj samo 6 puta lakovan,ja sam mislil barem 7 puta  :icon_scratch:

fak motul,ionak ga ne točim u skuter :P

--- Kraj citata ---
Joj Stefice,Stefice skontao sam ja sve samo sam okrenuo kako je meni pasalo!!!
Da te malo zekim...
Ja ti mogu biti kolega ili prijatelj,a lege su ti malo sjeverozapadno od mene tamo ti se nalazi Lego grad!!!
 :toothy10: :toothy10:

Ako se zaprlja postoji voda,spuzva,sampon,krpa,razni kozmeticki preparati i onda...  :jerk: :jerk: :jerk:
Da je 3 puta ja bi bio zadovoljan,ali ga je pretjerao,kaze da sam zahtjevna musterija a sto je on zakomplicirao  :omfg: :omfg:.

Motul je mast have,pa to moras imati u motoru ako ne u njemu,onda makar naljepnicu na njemu!!!
 :icon_thumright: ;D ;D
Ja sipam motul,a i znas da je motul francuski!!!
Jos jedna dobra i skupa stvar koju talijani ne rade.
 :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju