Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 20 Studeni, 2011, 01:39:22 ---Zena mi trenutno vozi 250 pa joj dosadilo hoce na 50!!!
Svidja joj se to valjda se sjeti na mlade dane,kad je furala Runnera samo ovaj puta konacno ima pravi skuter!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Citat: B.E.R.O. - 20 Studeni, 2011, 15:22:12 ---Pa di si covijek,jesi ti ziv??
;D
Ne furam se na Ultrase,ali dolazim od tamo odakle su oni.Vjerovatno covijek je stavio te boje u spricgit zato jer smo dosli sa kombijem koji je par dana ranije isao u Tursku vozio navijace na utakmicu a iza na staklu je pisalo Ultras Vinkovci,Novo Selo... :toothy3: :toothy3:
Da to sam i zaboravio reci,trebao sam par dana ranije voziti motor,nazovem lika koji mi je vozio on kaze ja sam ti u Istambulu na utakmici.Jeb... B... ja dobio rogove na glavi,ajd da je u Zagrebu,Rijeci,Sarajevu,Beogradu,Minkenu... on u Istambulu. :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Tako da sam par dana morao odgoditi.
Stavljane su boje u spricgit kao sto je napisao,da kad smirgla zna kolko je slojeva osmirglao,stavljan je primer i tri sloja spricgita sa smirglanjem medjuslojno!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Morao je sastaviti,mora izvlaciti... :-X :-X
Ma vidit ces!!!
;D
--- Kraj citata ---
samo cekam!!!
ivan_speedy:
ULTRAS VINKOVCI ;D
Jedva cekam neke slike u boji ;)
Mislim na plastikama...
axor.1992:
svaka cast!! :notworthy: :icon_thumright:
Drnda:
tek sad skuzio da ti je spojler od sf1... prelose.. meni osobno preruzan
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2011, 17:40:02 ---tek sad skuzio da ti je spojler od sf1... prelose.. meni osobno preruzan
--- Kraj citata ---
0da al je spojler od 2 skinut
to mu je ovak donio
pogle slike:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju