Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2011, 01:34:26 ---
zalim ti zenu kako to moze voziti...
--- Kraj citata ---
Zena mi trenutno vozi 250 pa joj dosadilo hoce na 50!!!
Svidja joj se to valjda se sjeti na mlade dane,kad je furala Runnera samo ovaj puta konacno ima pravi skuter!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D ;D ;D
B.E.R.O.:
:dancee: :dancee: :dancee: :dancee: :dancee: :dancee:
:toothy10: :toothy10:
Evo rijeci majstora:
Iako su plastike bile "pripremljene" za farbanje i ošmirglane do plastike-morao sam ih prajmerisati i 3 puta špricgitovati sa šmirglanjem medjuslojno Svaki sloj -druga boja da se razlikuju prilikom šmirglanja...
:toothy10: :toothy10:
mhr-team:
nema šta berislave.. baš sam se pitao šta je sa ove kosilice ;D
nego to se malo furaš na cibalia style :headbang:
Ivan_drifter:
dobiva slike i posta ih a bas si srceee! aj bitno da se radi!!
svida mi se ovo kak je plastike sastavil bez iceg!:)
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 20 Studeni, 2011, 14:53:37 ---nema šta berislave.. baš sam se pitao šta je sa ove kosilice ;D
nego to se malo furaš na cibalia style :headbang:
--- Kraj citata ---
Pa di si covijek,jesi ti ziv??
;D
Ne furam se na Ultrase,ali dolazim od tamo odakle su oni.Vjerovatno covijek je stavio te boje u spricgit zato jer smo dosli sa kombijem koji je par dana ranije isao u Tursku vozio navijace na utakmicu a iza na staklu je pisalo Ultras Vinkovci,Novo Selo... :toothy3: :toothy3:
Da to sam i zaboravio reci,trebao sam par dana ranije voziti motor,nazovem lika koji mi je vozio on kaze ja sam ti u Istambulu na utakmici.Jeb... B... ja dobio rogove na glavi,ajd da je u Zagrebu,Rijeci,Sarajevu,Beogradu,Minkenu... on u Istambulu. :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Tako da sam par dana morao odgoditi.
Stavljane su boje u spricgit kao sto je napisao,da kad smirgla zna kolko je slojeva osmirglao,stavljan je primer i tri sloja spricgita sa smirglanjem medjuslojno!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Studeni, 2011, 15:20:53 ---dobiva slike i posta ih a bas si srceee! aj bitno da se radi!!
svida mi se ovo kak je plastike sastavil bez iceg!:)
--- Kraj citata ---
Morao je sastaviti,mora izvlaciti... :-X :-X
Ma vidit ces!!!
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju