Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
--- Citat: formoz - 12 Studeni, 2011, 09:52:38 ---unutrasnjost fara, ova sto se kod tebe srebrna,a kod nekih crna/zuta, ofarbaj u rozo
--- Kraj citata ---
Imas ispred slike,imam ti one crne farove na mom su sa led pozicijama a na zenkinom obicni ne original.
I na jednom i na drugom!!!
:icon_thumright:
Da je original far nesto bi se kemijalo ali ovako nista. :nono:
Trenutno na mom je taj crom far jer ide na bojanje a kad se vrati onda se sklapa sve kako treba ovo je samo privremeno.
;) ;)
--- Citat: ivan_speedy - 12 Studeni, 2011, 11:22:23 ---Šteta je to farbat,a bio bi lud dok bi to pofarbao :angry7:
Inače Bero znaš kaj mislim o tvojim makinama ;)
--- Kraj citata ---
Nije steta nista bojati ako je finalni rezultat boli glava!!!
:notworthy:
A sta mislis to neznam,neki pisu da je super i divno a potpuno drugacije misle??
Ja napisem iskreno a neki se odmah naljute!!!
:icon_thumright: :frajer:
Ivan_drifter:
tvoj motor IZGLEDA KO g#vn%OOOOOO
trenutno:) hahahahah
Ivan_drifter:
joj sad kad se sijetim da moram smirglat svoje plastike do golih da ideju na lakiranje glava me zaboli! :trespaf: :trespaf:
ivan_speedy:
Daj drifter nemoj kenjat i ja i ti znamo da neces nikad ošmirglat svoje plastike :laughing9: :laughing7:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 12 Studeni, 2011, 14:51:17 ---Daj drifter nemoj kenjat i ja i ti znamo da neces nikad ošmirglat svoje plastike :laughing9: :laughing7:
--- Kraj citata ---
kaj ti brijes pa si reko da ces mi ti to za 2 radlera sve osmirglat! i jos ces ti kupit smirgle i polirke!:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju