Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
ivan_speedy:
Ne prodajem se baš tak jeftino ;D
:icon_thumright: :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Alo spameri,sunce li vam j....
:angry7: :angry7:
:la: Marss u svoje teme spamati!!!
;D ;D :drunken_smilie: :fingerr:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 12 Studeni, 2011, 15:01:53 ---Ne prodajem se baš tak jeftino ;D
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad si pokazo pravo lice! ja ti slazem sve na skutu for freee ni pivu nepopijem! i onda nebi dal ni pare ni djelove a ni pomogel! ccc postajes cigo ::) :'( :'(
vanjavk:
Pratim garazu i sta rec same rijeci pohvale...Vidim puno ulazes truda opcenito u te skutere,svaka cast :headbang: :icon_thumright: ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjavk - 13 Studeni, 2011, 16:06:44 ---Pratim garazu i sta rec same rijeci pohvale...Vidim puno ulazes truda opcenito u te skutere,svaka cast :headbang: :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
Hvala!!!
Stigla je i ta vecer,da vam se ispovijedam!!!
:'(
Nakon dugih priprema i zetezanja bora i raznoraznih tretmana. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Sutra u rano jutro vozim Speedfight-a u BIH.Kod jednog gospodina kojeg sam vec naveo par puta... :)
Taj gospodin je Braco vjerovatno je par vas ljudi vec culo za njega,ako ne evo linka:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,149626.0.html
Kolko sam sretan tolko sam i tuzan jer odlazi jedna od mojih ljubavi na par dana,ali kad se vrati zasjat ce u punom ruhu!!!
Ostvarit ce se moj dugogodisnji san,koji sam vec godinama govorio da cu napraviti i konacno cu to ostvariti!!!
Covijek je vrhunski majstor i ja mu skidam kapu za svaki motor koji je oslikao...
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Evo dvije slike,najvjerovatnije i posljednje prije nego se vrati ponovno kod mene:
:hello: :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju