Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (87/316) > >>

ivan_speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Rujan, 2011, 22:46:06 ---neznam ja tko drka a tko jebe  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
de okanite se toga materijala za izrigati se, malo mi je falilo jbt

bero , lijep posao.. meni je npr nosac za amortizer gornji tek na kraju rame, tu tocno gdje je taj komadic koji nisi odbrusio  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Po broju postova i vremenu provedenom na forumu nemaš baš puno vremena  :icon_biggrin:

B.E.R.O.:
Ma znam kad ti imas drugu masinu morao si pomijerati nosac amortizera ja nemam potrebe !!
 :icon_thumright:
Sutra treba namontirati zadnji rep da vidim hoce li di sta smetati i da se ocapari ako bude jos sta trebalo prije nego sto se oboja sve!!
Mislim da ce smetati nosac bobine jos  treba ga negdje premijestiti!!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Jeb... vam b... nadjite si temu di cete se svadjati npr. ovdje:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,55532.0.html
ili ovdje:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29043.0.html
 :icon_thumright: :angry7:
 ;D ;D

Drnda:
ako ides tanki rep, treba nosac bobine pilati, mozda i cijevi od rame malo, te one bocne nosace, koji nezz sto drze, vjerojatno seriski undertail ili nesto nezz

B.E.R.O.:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Rujan, 2011, 23:16:47 ---ako ides tanki rep, treba nosac bobine pilati, mozda i cijevi od rame malo, te one bocne nosace, koji nezz sto drze, vjerojatno seriski undertail ili nesto nezz

--- Kraj citata ---
Drze  nosace za kofer,seriski undertail ili aftermarket undertail!!!
Znam sve,ali nece biti potrebe jer meni je to previse seljacki.
Original izgled sa pun k... sitnica najbolje izgleda.
 :notworthy:

Napravljena je rama odrezano je sta je trebalo,obruseno,pripremljeno sve za bojanje.
Namontiran rep da se vidi da li gdje smeta.

Sve pet!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: ;D
Naravno neke stvari kad sam nosio na pjeskarenje sam zaboravio odnijeti,ali zato je tu DYNAMITT,ali ne onaj eksploziv.Nego jedina dobra stvar koju su talijani izmislili tekucina za skidanje boje koja obavlja zadacu ne dobro nego boli glava uvjerio sam se par puta...

Sutra po materijal za bojanje i ajmo dalje!!!
 :frajer: :frajer: :drunken_smilie:

B.E.R.O.:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Rujan, 2011, 23:44:23 ---Sutra po materijal za bojanje i ajmo dalje!!!
 :frajer: :frajer: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Evo ga materijal !!!

Ispod ovih vrecica je baza,ali necu reci kakve je boje!!!
 :predstava: :predstava:
Idemo dalje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju