Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
ajde šta je sad... već ste bacili drkicu na pikčrs.. i zamislili da umačete ;D
i kad dođe ono najgušće vadite... tj. kad dođe do goovana :laughing7:
B.E.R.O.:
Dosta o govnima,idemo o temi...
Jebeni spameri ima ih kao govana!!!
;D ;D
Danas se radilo obruseno je ostatak rame di pjesak nije uspio da prodje,ocijecen je komad koji nije bio potreban,ono u milimetar i obrusen i oturpijan kad dodje boja izgledat ce kao da nije ni bio tu!!
Mora da bude sve pic pic prije bojanja!!!
Nabavljeni su utezi tu iz kvarta,naravno di dalje nego kod Kize ono tip top stanje skinio sa svog Zdravka tesko se rastao ali pare su presudile!!!
Naravno cura je isla po to a ja sam isao sa njom jer je Kiza star plavi matori lisac,pa je nisam smio pustiti samu!!
Naravno presudio je tu osim para i zenski sarm...
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
;D :icon_thumright: :headbang:
Danas su napravljeni nosaci u volanu povareno obruseno tako da samo kad se oboja volan zasarafaju se.
Evo kako to izgleda!!!
:frajer: :frajer: :frajer:
ivan_speedy:
--- Citat: mhr-team - 26 Rujan, 2011, 22:20:47 ---ajde šta je sad... već ste bacili drkicu na pikčrs.. i zamislili da umačete ;D
i kad dođe ono najgušće vadite... tj. kad dođe do goovana :laughing7:
--- Kraj citata ---
To drnda vidiš da je opsjednut slikom,a veli meni da sam ja poremečen,a negdje drkicu nabacio sve u 16 :toothy9:
ivan_speedy:
Lepo lepo vidi se da se radi :icon_thumright:
Drnda:
neznam ja tko drka a tko jebe :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
de okanite se toga materijala za izrigati se, malo mi je falilo jbt
bero , lijep posao.. meni je npr nosac za amortizer gornji tek na kraju rame, tu tocno gdje je taj komadic koji nisi odbrusio :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju