Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (46/316) > >>

B.E.R.O.:
Radi se non stop nesta!!!  :frajer: :frajer:
Ruke su mi otpale nakon 5 sati smirglanja,osmirglan je spojler i desna plastika kod zmigavaca...
Znaci 4 manje oklopa,njih jos treba vodenim 400,to ide sve na kraju kad se sve osmirgla!!!
Onda ce vodeni da rade...
14 - 4 = jos samo 10 oklopa za osmirglati do plastike pa to je nista!!!  :sad1: :sad1:
Ima da mi se izlizu ruke do zglobova.
Evo slikice znam da svi vole slikice!!!
                     NOVE plastike... ;D ;D

I'm blue!!!!
Ovakve su mi bile i noge i ruke... (jer sam smirglao i nogama i rukama)
 8)

MIKSETA:
BERO pretvaras se u plavi HULK  :o  :icon_biggrin:
Lijepo osmirglano :D

mhr-team:
samo bambusaj rođeni... i da, nema potrebe ići kao ja skroz do plastike... sikini samo lak da boja postane matirana i to je to... preko toga špric git i poslje sve kako to već ide, jel...

bzvz se ubijaš, znam kako je  ;D

inače lajkam projekat  ;D

ivan_speedy:
Kaj je ovo svi se bacili na šmirglanje,dečki moji  :tstnd: , to se po zimi dela,sad se vozi  :angry7: :confused5:

B.E.R.O.:

--- Citat: MIKSETA - 17 Kolovoz, 2011, 15:25:16 ---BERO pretvaras se u plavi HULK  :o  :icon_biggrin:
Lijepo osmirglano :D

--- Kraj citata ---
Pa poceo sam da plavim od jada kad znam sta me ceka,ostavit cu zdravlje na tom skuteru,ali neka...
Kad bude gotov ima da se ovako smijem...
;D ;D ;D nitko sretniji od mene!!!

--- Citat: mhr-team - 17 Kolovoz, 2011, 15:42:17 ---samo bambusaj rođeni... i da, nema potrebe ići kao ja skroz do plastike... sikini samo lak da boja postane matirana i to je to... preko toga špric git i poslje sve kako to već ide, jel...

bzvz se ubijaš, znam kako je  ;D

inače lajkam projekat  ;D

--- Kraj citata ---
:sign201: :sign201:
Tako sam zadnji put radio!!!
Bila original boja na plastikama ja osmirglao tj. pomatirao.Krle nanijeo spric git a on samo poceo pucati tj poceo se podvlaciti pod stari lak.  :kipi: :kipi:
Nemoze brate vise,tj. ne smije zamisli kad se sve oboja u airbrush-u crta se par sati.I onda trebas kasnije olakirati,ti olakiras a ono pocne da se dize boja i da puca i sta onda uzmes pistolj i propucas se!!!
Radim to zbog sebe i zbog Krkia da nemoramo raditi dva puta istu stvar...
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Mora da bude kao novo.

--- Citat: ivan_speedy - 17 Kolovoz, 2011, 16:20:46 ---Kaj je ovo svi se bacili na šmirglanje,dečki moji  :tstnd: , to se po zimi dela,sad se vozi  :angry7: :confused5:

--- Kraj citata ---
Ja imam tri vrste oklopa,i tri sastavljena motora tako da mogu da biram sa cime da se vozim!!!
 :icon_tongue: ;D
A preko zime se druge stvari planiraju raditi,a ustvari skuter nece biti gotov do proljeca...
A dok se plastike sve osmirglaju doci ce i zima!!!
 :grudomte: :grudomte: :snijegvani:

;D ;D ;D

Hvala svima na pohvalama!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju