Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
Eto nesto novo opet!!!
;D ;D
Skuter trenutno ima 11 600 km,i vraca se opet na 0...
Iskreno nije mi ni na kraj pameti bilo da uzmem ovo,ali morao sam.Nisam mogao odoljeti a i popizdio sam...
Nakon sto sam nazvao lika koji je prodavao polovnu Koso cukicu za 100 eura plus moj original sat,i nakon sto sam se dobro nasmijao nije mi preostalo nista drugo nego da kupim novu!!!
:dontknow: :dontknow:
A uz taj Koso sat nisam mogao odoljeti pa sam uzeo i vijke za dekl neke aluminijske polirane ovo ono...
:raspa: :raspa:
Pa posto osim crne plastike kod sata imam i perla bijelu namontirao sam sat na nju!!!
I evo jedna slika kako to svijetli.
I kako to izgleda kad Speedfight na 18000 okretaja przi preko 160 km/h,naravno u sobi....
:icon_biggrin:
Sat je sjeo kao budali samar jer je plavi a pozicije one kao obrve u farovima isto svijetle plavkasto.
Molim da mi malo pisete u temi,pogotovo da govorite da vam se neke stvari ne svidjaju pa da onda malo se ono posvadjamo.Pa da bude malo akcije i to!!!!
;D ;D ;D
:frajer:
Ivan_drifter:
boog mater opet mene kopiras kad sam te nagovaro nisi htio!! jooooj priznaj to je bilo jace od tebe!!:) :toothy3: :toothy3:
mhr-team:
ma de obadvojica ste me iskopirali, sad bi svi spidfajta da je graviran 160 :laughing7:
šala bero, sat je MINKEN, oduvijek mi je bio želja, samo puno para... koliko mi se čini kad sam ga ja htio uzimat bio je oko 170e tak da ono :drunken_smilie:
hondasfx:
Beroooooo motor je pre bolestan reci di zivis i moga bi prominit vlasnika.....xd
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Kolovoz, 2011, 11:07:59 ---boog mater opet mene kopiras kad sam te nagovaro nisi htio!! jooooj priznaj to je bilo jace od tebe!!:) :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Da bas!!! :hmh: ::)
Nije nebih ga ni uzeo da nisam uzeo onaj far sa led pozicijom.Ja sam htjeo bez pozicije a kad je dosao onda nije preostalo nista nego da uzmem sat!!!
Da bude ono u tonu sve... :frajer:
A i jebes sredjeni skuter bez Koso sata pa to je must have...
:icon_thumright: ;D
--- Citat: mhr-team - 20 Kolovoz, 2011, 11:20:46 ---ma de obadvojica ste me iskopirali, sad bi svi spidfajta da je graviran 160 :laughing7:
šala bero, sat je MINKEN, oduvijek mi je bio želja, samo puno para... koliko mi se čini kad sam ga ja htio uzimat bio je oko 170e tak da ono :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Sat je novi 1100 kn otprilike sada!!!
Tako da cijene od 100 eura za sat i sa 1000 km su previse,ja sam radije uzeo novi!!!
Da ovo sa 160 km/h je fora,sad kad dodju klinci do skutera pa kazu ej ovaj ide 160.
Haha... :laughing7: :laughing7:
--- Citat: hondasfx - 20 Kolovoz, 2011, 11:26:06 ---Beroooooo motor je pre bolestan reci di zivis i moga bi prominit vlasnika.....xd
--- Kraj citata ---
Motor nije za prodaju!!! :nono: :nono:
Ja bi ga radije zalio benzinom i zapalio nego ga prodao nekom kretenu da vidim kako ga ubija.
A ako se bude prodavao,prodat ce se cijeli u dijelovima i to za paprene pare jer je na skuteru sve novo!!!
Ako mislis na drugaciji nacin ;D .
Ide na njega alarm sa daljinskim paljenjem motora,trebam ga ugraditi.
Uloziti tolke pare,a ostaviti skuter bez zastite to bi samo kreten napravio pogotovo kako nestaju skuteri u zadnje vrijeme!!!!
:tard: :tard:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju