Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
Leo Vince Touring,samo sto je stitnik skinut!!! :glasses9:
Znam da je najljepsi u seriskoj izvedbi,meni je najljepsi Speedfight u toj boji. :icon_thumright: Ali se svejedno rastavlja i ide na bojanje zato sto je izgreban,i neke plasike su popucale a kupljen je kao donator za projekat.Imam tri seta oklopa tako da ce se iskombinirati plastike koje mi trebaju,ostaviti rezerve a ostatak ce se prodati sa njega...
Da je u dobrom stanju sigurno ga nebih raskopao,ali ovako jebi ga...
Nema veze kada projekat bude gotov sigurno mi nece biti zao!!!! :laughing7: :laughing7:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Ivan_drifter:
dam ti ja moje maske koje su u gorem stanju za ove??? svi sretni:))i onak bus farbo:D
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 09 Ožujak, 2011, 00:50:04 ---dam ti ja moje maske koje su u gorem stanju za ove??? svi sretni:))i onak bus farbo:D
--- Kraj citata ---
Da smo blize pa da se nadjemo mogli bi se i dogovoriti ovako :nono:
To ti je kao da ides na spoj s curom naslijepo,ocekujes p... a ispred tebe se pojavi Ivanka Boljkovac btj!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
mario_f15:
Fino fino...!
ovaj wrc je prelijep!
ajde posto i ja sad imam sf 2, wrc! ima neki spuh leo vince, sve ostalo serijala!
skido sam karb i dizna je 54 , karb je gurnter 12, ima li potrebe za vecom diznom?
zna se nekad zagusit kad krecem i dam full gas, bude tako ponekad u i voznji!
prvi puta da radim peugeota.. ,pa molim savjete.. :binkybaby:
sry na offu!
B.E.R.O.:
--- Citat: mario_f15 - 09 Ožujak, 2011, 01:19:39 ---Fino fino...!
ovaj wrc je prelijep!
ajde posto i ja sad imam sf 2, wrc! ima neki spuh leo vince, sve ostalo serijala!
skido sam karb i dizna je 54 , karb je gurnter 12, ima li potrebe za vecom diznom?
zna se nekad zagusit kad krecem i dam full gas, bude tako ponekad u i voznji!
prvi puta da radim peugeota.. ,pa molim savjete.. :binkybaby:
sry na offu!
--- Kraj citata ---
Vuce ti negdje zrak ili ti nije ustelan karburator.Ako ne planiras otvarat filter ili stavljati gljivu nemas potrebe za vecom diznom.Neces dobiti nista skoro sa time osim vecu potrosnju!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju