Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (4/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: radomir.g - 08 Ožujak, 2011, 22:07:08 ---Koliko si platio batlaxice?

--- Citat: Gilera_Vk - 08 Ožujak, 2011, 22:15:38 ---  Bratiću kod koga si narucivao gume i koja je cijena?

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Auto Antonio zimus u 1.mjesecu 690 kn sa postarinom,oba dvije su kraj godine 2010.
Cijena boli glava (gume se uzimaju preko zime,pa prodjes jeftinije :laughing7: :laughing7: :laughing7: )

--- Citat: radomir.g - 08 Ožujak, 2011, 22:07:08 ---Jel to vodena repairana ili mi se cini?

--- Kraj citata ---
Ako mislis na zadnjega nije nikada nista popravljano.

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 08 Ožujak, 2011, 22:48:15 ---frende jbt isti smo...i u kojim kilometrima radimo i sve respekt....svaka cast bjele felge respekt!!1 wrc 01 ko i moj samo s mog je padnuto i farban je!! inace svaka cast daj mi reci ko ti je nalje radio svidaju mi se jakoooo!!.....

--- Kraj citata ---
I ovaj moj wrc ti je dosta izgreban samo se na slikama nevidi!!!
 Naljepnice sam radio sam,ali idu sve dolje!!!! :toothy12: :toothy12:

--- Citat: krlevk - 08 Ožujak, 2011, 22:39:12 ---ideja je tvoja:) ja sam samo izvođac radova..
bit ce to perverzija kad se sve napravi kako si zamislio :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:hbusa: :hbusa: :sign188: :sign188:

Ivan_drifter:
i ove na felgama? te mi se svidaju!!...

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 09 Ožujak, 2011, 00:03:51 ---i ove na felgama? te mi se svidaju!!...

--- Kraj citata ---
To nisu naljepnice to ti je airbrush!!! Koristeni su sabloni za bojanje i onda je sve lakirano....
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Ivan_drifter:
svida mi se!!....nego koji ti je ono auspuh na wrc-u?
i makni te felge s wrc-a grdo mu stoje stavi bijele seriske!! on je ipak najljepši u seriskoj izvedbi!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju