Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (310/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: mhr-team - 16 Rujan, 2012, 13:11:07 ---jesi izveo lepotice u grad za vinkovačke jeseni, mislim da ako jesi da je IVANA i Kitty pokupile svu pažnju  :happy3:

--- Kraj citata ---
Kitty je ostala bez registracije...
Odletila je sa nosaca!!!
 ;D

I dok su drugi isli na onaj mimohod i lutati okolo;Bero je vario nosac da se mici moze vozati!!!
 :headbang:

danas se idemo malo provozati jer ovih dana nismo stigli...
Morali smo stalno nesto jesti i piti!!!!
 :-X :-X :happy3:

Sto si dizao temu iz mrtvih,nisu Svi Sveti,j#bote!!!?
 :icon_biggrin:

ivan_speedy:
Trebao si otvorit svoj štand na vinkovačkim jesenima i pokazat svoje umjetnine  :icon_thumright:

mhr-team:
auuuu,,, znao sam da si fušerski odradio nosač tablice pa je otpao :P
a jbg bero, vidim da si zapostavio temu pa sam morao, da ne govore ljudi kako samo ja ništa ne radim  :laughing7:

ivan_speedy:

--- Citat: mhr-team - 16 Rujan, 2012, 13:27:51 ---auuuu,,, znao sam da si fušerski odradio nosač tablice pa je otpao :P
a jbg bero, vidim da si zapostavio temu pa sam morao, da ne govore ljudi kako samo ja ništa ne radim :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pa kad ništa ne radiš  :toothy9:

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 16 Rujan, 2012, 13:27:21 ---Trebao si otvorit svoj štand na vinkovačkim jesenima i pokazat svoje umjetnine  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Da jos i to!!!  ::)
I ovaklo su te vinkovacke postale takva sprdacina da je to strasno,izgubile su glavnu smisao.
I...

... jel mozes zamisliti kako bi to izgledalo u sredini dva skutera a okolo polugole šokice koje plesu oko šipki!!!
 ;D

--- Citat: mhr-team - 16 Rujan, 2012, 13:27:51 ---auuuu,,, znao sam da si fušerski odradio nosač tablice pa je otpao :P
a jbg bero, vidim da si zapostavio temu pa sam morao, da ne govore ljudi kako samo ja ništa ne radim  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Nisam fusario vec sam previse varove obrusio htjeo sam da bude savrseno.
I onda se sjebes!!!!
 :angry7:
Otpala je vec dvaput,prvi put na susretima u Vu drugi put kod nje u dvoristu!!! ;D
Sad ce biti dobro sad sam bas napravio "mislim" dobro!!!
 :icon_scratch: :icon_scratch:

... radim ja radim stalno nesta samo oko skutera ne radim nista!!!
Bit ce vremena i za to!!!
Otkad sam stavio Koso sat (prosle godine u 8 mjesecu ) napravio sam na svom neki dan je preletio sat 2000 km,Kitty nije napravila ni 1000 km mislim.Mislim vozam se ja non stop ali ne na jednom motoru nego na 5 pa ta km izgleda malo!!!
 :dontknow:

I da Anto ja ne radim nista a ti vec godinama ne radis nista!!!!  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju