Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (309/316) > >>

Ivan_drifter:
to su imali sf1  i piaggio grupacija, poslje se sf 2004 vratio na te celjusti da bi se 2005 vratio iza na ajp a napred ostao piaggio, medutim pase sve na saraf,

ps: posudice su te zakon,

vidio i imao takav nosac,

B.E.R.O.:

--- Citat: strikoo - 24 Srpanj, 2012, 06:20:31 ---Eno vidio jucer na jednom sto se prodaje u dijelove na forumu. Bas sam razmisljao o tome da uzmem jer me zasprica uvijek
Svidaju mi se cilindri,i vizualno i bilo sto da fajt koci bolje.

--- Kraj citata ---
Ma mene ne sprica nego sam uzeo ono da imam.  ;D
Svejedno to necu nikad namontirati...
Nisam vidio na SF-ovima te plastike iza bar kod mene ih nema!!!
 :dontknow:
Bolje koci dosta,a izgleda neprocijenjivo za razliku od AJP-a!!!!
 :headbang:

--- Citat: luka.ck - 24 Srpanj, 2012, 08:20:08 ---Bero, daj mi reci od kojeg su to skutera ova zlatna kociona klijesta?

--- Kraj citata ---

Ova zadnja je od Piaggia a prednja origigi sa Peugeota!!!!
Stavljale su se na Piaggio i na Speedfight-ove starije i na SF 100 takodjer.
Kocioni cilindri su original Peugeotovi oni krupni ne AJP,crijeva takodjer idu na te celjusti bez j****ti!!!
Znaci sve cakum pakum.
 :icon_thumright:

--- Citat: mhr-team - 24 Srpanj, 2012, 09:13:49 ---jaaaaaaaaaaaj bero vidi mojih kliješta  ;D

--- Kraj citata ---
Samo sto su sad ispolirane i uredjene,i treba mi osigurac onaj od stifta onog sto drzi plocice,jel imas??
Zakinio si me za njega!!!!  ;D :toothy12:

--- Citat: Ivan_drifter - 24 Srpanj, 2012, 10:11:30 ---ps: posudice su te zakon,

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:

Ivan_drifter:
sta si vec smontiraO? a disu slikice kad si to radio?? ??? ??? ::) ::) :jerk: :jerk:

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 25 Srpanj, 2012, 14:52:45 ---sta si vec smontiraO? a disu slikice kad si to radio?? ??? ??? ::) ::) :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---
Nije nista jos montirano,nemam vremena za to a i fali mi jos par stvari...
A i toplo je pa se moram vozati!!!!
 ;D

mhr-team:
jesi izveo lepotice u grad za vinkovačke jeseni, mislim da ako jesi da je IVANA i Kitty pokupile svu pažnju  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju