Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
Kako mi je dosadno u zivotu. ;D
A i imam viska para,pa osim sto se vozim,i kupujem gluposti malo nesta novo da i napravim na skuteru...
:drunken_smilie:
:hello: :hello:
Deny:
neka si se ti pofalio da si uzeo suomy cizme :headbang:
Aprilia97:
bero bero crni bero,nalisto sam se sad ove teme,mjesec dana me nije bilo...skuter je stravaa,a i kitty isto,svaka čast majstore :headbang:
ivan_speedy:
Te mrezice su seljo nemoj to stavljat nije to dobro :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: Deny - 16 Ožujak, 2012, 01:35:43 ---neka si se ti pofalio da si uzeo suomy cizme :headbang:
--- Kraj citata ---
Nisam se pohvalio to stoji tu ispod stola,nisam ja kao neki da se hvale. :dontknow:
Taj dio sobe je uredan ostali je katastrofa,i nigdje se ne vide cizme nego samo kutija.
I nisam uzeo jedne nego dvoje.
;D ;D
--- Citat: Aprilia97 - 16 Ožujak, 2012, 06:22:14 ---bero bero crni bero,nalisto sam se sad ove teme,mjesec dana me nije bilo...skuter je stravaa,a i kitty isto,svaka čast majstore :headbang:
--- Kraj citata ---
Hvala,nisam ni primjetio da te nema.
:icon_tongue: ;D
--- Citat: ivan_speedy - 16 Ožujak, 2012, 09:49:12 ---Te mrezice su seljo nemoj to stavljat nije to dobro :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mrezice su sjele kao original,bolje je uzivo pogotovo na motoru kad je undertail.
Nije tolko uocljivo tek kad se zagledas.
:icon_thumright:
Ima vijesti Kitty je registrirana i to na glupe retardirane VK tablice prvi puta da posjedujem vozilo na tim retardiranim tablicama.Sramota me... ;D ;D
Danas je pao prvi grupni djir od 20-tak km.
Bilo je ludo i nezaboravno,cura mi se odusevila sa Speedfight-om,nakon svih talijana koje je vozila rekla je da je ovo najudobniji i skuter koji ima najbolje kocnice.
:headbang:
I da skuter ide odlicno ali je podesen nikako,trazi tvrdje oprugice kvacila i lakse rolice.Remen je u banani,i ima sitnica nekih za zamijeniti,taj potrosni dio dijelova.
Trebaju mi nekakve oprugice,neke srednje tvrdoce pa koji proizvodjac i boja??
I koje rolice,ja bi tutnio 7 grama.Ili sam mislio uzeti onaj Polini set rolica za stelovanje jer ima tko iskustva sa tim rolicama??
Uglavnom znam ga nastelovati ali zanima me proizvodjaci sta je dobro sa cim ste bili zadovoljni.
:dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju