Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (283/316) > >>

dino895:
Bero super su  :icon_thumright:

Sviđa mi se sic od kitty  ;D

B.E.R.O.:

--- Citat: ivan_speedy - 13 Ožujak, 2012, 20:44:58 ---Cijena je ok,po slikama mi izgleda kvalitetnije nego ono orginal...

Lijepsi mi je,vidim po slikama,a uzivo cu imat prilike vidjet ja se toplo nadam  :dontknow:
Doci cu pogledat cu i reci cu  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Pa kvaliteta je odlicna,prije par godina mi je jedan sic presvlacio isto i zadovoljan sam bio.
Radio je nekim mojim prijateljima i siceve u autima,i napravi vrhunski.
Inace lik koji radi ti radi tj gazda,radio je u Njemackoj u Bmw-u kolko ja znam.
 :dontknow: :dontknow:

Bilo bi ok da dodjes pa da vidis.
 ;) :beah:

--- Citat: luka.ck - 13 Ožujak, 2012, 20:57:25 ---Ne mogu se nagledati jednog i drugog skutera... sic je super ispao a i prigusivaca si super sredil. da bi rec rekel  :toothy3:

--- Kraj citata ---

--- Citat: dino895 - 13 Ožujak, 2012, 21:12:29 ---Bero super su  :icon_thumright:

Sviđa mi se sic od kitty  ;D

--- Kraj citata ---
Hvala!!!
 :headbang:

ivan_speedy:

--- Citat: B.E.R.O. - 13 Ožujak, 2012, 21:15:20 ---Pa kvaliteta je odlicna,prije par godina mi je jedan sic presvlacio isto i zadovoljan sam bio.
Radio je nekim mojim prijateljima i siceve u autima,i napravi vrhunski.
Inace lik koji radi ti radi tj gazda,radio je u Njemackoj u Bmw-u kolko ja znam.
 :dontknow: :dontknow:

Bilo bi ok da dodjes pa da vidis.
 ;) :beah:

Hvala!!!
 :headbang:

--- Kraj citata ---
Evo obećavam da cim cu ici u tom smijeru ili dok cu biti blizu dolazim kod tebe  :icon_thumright:

MIKSETA:
Bravo bero....respect  :icon_thumright: :notworthy:

ivanzd:
Kitty je po slikama ,meni ,među najljepšim skuterima na forumu..  :icon_thumright:
Svaka čast  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju