Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
dino895:
Bero super su :icon_thumright:
Sviđa mi se sic od kitty ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 13 Ožujak, 2012, 20:44:58 ---Cijena je ok,po slikama mi izgleda kvalitetnije nego ono orginal...
Lijepsi mi je,vidim po slikama,a uzivo cu imat prilike vidjet ja se toplo nadam :dontknow:
Doci cu pogledat cu i reci cu :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pa kvaliteta je odlicna,prije par godina mi je jedan sic presvlacio isto i zadovoljan sam bio.
Radio je nekim mojim prijateljima i siceve u autima,i napravi vrhunski.
Inace lik koji radi ti radi tj gazda,radio je u Njemackoj u Bmw-u kolko ja znam.
:dontknow: :dontknow:
Bilo bi ok da dodjes pa da vidis.
;) :beah:
--- Citat: luka.ck - 13 Ožujak, 2012, 20:57:25 ---Ne mogu se nagledati jednog i drugog skutera... sic je super ispao a i prigusivaca si super sredil. da bi rec rekel :toothy3:
--- Kraj citata ---
--- Citat: dino895 - 13 Ožujak, 2012, 21:12:29 ---Bero super su :icon_thumright:
Sviđa mi se sic od kitty ;D
--- Kraj citata ---
Hvala!!!
:headbang:
ivan_speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 13 Ožujak, 2012, 21:15:20 ---Pa kvaliteta je odlicna,prije par godina mi je jedan sic presvlacio isto i zadovoljan sam bio.
Radio je nekim mojim prijateljima i siceve u autima,i napravi vrhunski.
Inace lik koji radi ti radi tj gazda,radio je u Njemackoj u Bmw-u kolko ja znam.
:dontknow: :dontknow:
Bilo bi ok da dodjes pa da vidis.
;) :beah:
Hvala!!!
:headbang:
--- Kraj citata ---
Evo obećavam da cim cu ici u tom smijeru ili dok cu biti blizu dolazim kod tebe :icon_thumright:
MIKSETA:
Bravo bero....respect :icon_thumright: :notworthy:
ivanzd:
Kitty je po slikama ,meni ,među najljepšim skuterima na forumu.. :icon_thumright:
Svaka čast :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju