Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
šta reći? koju posluku porati? kome?
jučer zovem beru u vezi onog mog rezervoara koji prokišnjava, da ga pitam jel mogu doći kod njega u minken po njegov pa da probam hoće li mi pasati... kaže bero, ajde dolazi i da pazim na snijeg koji kod njih u minkenu još nisu očistili, inače 10m snijega je napadalo :toothy3:
i tako ja povezem svoju najdobriju polovicu i zaputim se pravac 25km do minkena, bere, berine najdobrije polovice ivane, faktory racinga i šećer na kraju đes mačko edišn ;D
i ono... što reći, koju posluku porati, kome???? šaljem poruku onima koji su vidjeli na slikama a nisu vidjeli uživo, onima koji su čuli, a nisu vidjeli, a čuli su... da su skuteri MINKEN... znači sve je TIP TOP na oba skutera... hello kitty mi je nešto extra, znači baz greške.. a berin neću ni komentirat, samo ću reći da je airbrush odrađen PRESAVRŠENO, znači boja, prijelazi, sve, sve, sve...
i da poslije mi je bero pokazao i novu R6 in da haus, fuck yeaaaaaaaaaa... čak mi je dopustio da je pomilkim i sjednem na nju :headbang:
znači za beru nema krize jer ima devize ;D
i veliko hvala berinoj curi na gratis rezervoaru i kadi :laughing7:
mhr-team:
di si berooooooooooo nisi se valjda izmorio u onoj krem de la krem lađi ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 04 Ožujak, 2012, 13:42:06 ---di si berooooooooooo nisi se valjda izmorio u onoj krem de la krem lađi ;D
--- Kraj citata ---
Al si se uflito,nije uopce tako kako si opisao. ;D
Samo me hvalis,meni neugodno...
Ali istina je da ima deset metara snijega,tko ne vjeruje da ima uslikam mu. :drunken_smilie:
I da dosao Anto sa nekom strankinjom iz Švajcarske bijase a prica talijanski... ;D ;D ne zajebavam se!!!
Mali je opasno zagrizao od kosacice nece biti nista.
ZENI SE... :dontknow:
Na R-usu je sjeo i rekao da bi ga bilo strah to voziti :laughing7: :laughing7: ,pomalo sam vidio da i drhti to valjda od uzbudjenja... :dontknow: ;D
Moja mala ce ti poslati racun na PM,nadam se da ti dijelovi odgovaraju??!!!
mhr-team:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Ožujak, 2012, 17:57:24 ---Al si se uflito,nije uopce tako kako si opisao. ;D
Samo me hvalis,meni neugodno...
Ali istina je da ima deset metara snijega,tko ne vjeruje da ima uslikam mu. :drunken_smilie:
I da dosao Anto sa nekom strankinjom iz Švajcarske bijase a prica talijanski... ;D ;D ne zajebavam se!!!
Mali je opasno zagrizao od kosacice nece biti nista.
ZENI SE... :dontknow:
Na R-usu je sjeo i rekao da bi ga bilo strah to voziti :laughing7: :laughing7: ,pomalo sam vidio da i drhti to valjda od uzbudjenja... :dontknow: ;D
Moja mala ce ti poslati racun na PM,nadam se da ti dijelovi odgovaraju??!!!
--- Kraj citata ---
a jebiga brate, kako je i kosačica sa talijanskom mašinom mora i mala da zna talijanski, vidiš da ima logike :)
kosačica na prvom mjestu :laughing7:
istina je da sam malo drhtao na R-u, to priznajem, i sada se javno ispričavam beri što sam mu malo zasmeđio i pokvasio sic, sorry bero :toothy9:
ej pa nedjelja je, ja sam katolik ne radim nediljom, a rekla je ivana da nema brige, da ćemo se dogovorit, ljudi smo nismo hamdije ;D
Ivan_drifter:
điberi!,
mhr i bero lol! no coomeent!
e bero kolko ti je guma zadnja napuhana???
i kolko ti je debela opruga na centralnom?
jel ti radi pumpa benge?
eto ima opet dosta pitanja za sljedece 3 stranice mog spama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju