Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Murija na motorima otvorila sezonu  (Posjeta: 10561 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
Odg: Murija na motorima otvorila sezonu
« Odgovori #80 : 24 Ožujak, 2011, 14:24:06 »
već sam jednom rekao. prisilni rad dok ne otplati kaznu. pa bi se pojedinici malo razmislili dali bi vozili pijani, bez rege il dozvole!

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #81 : 24 Ožujak, 2011, 14:58:50 »
pa kazna je 10 puta veca tako da nebi napravio prekraj..
prije je voznja bez vozacke bila 1000 kn kazna.. i to je bilo ajde.. moze se platit... al sad kad je od 5000 do 15000 kn.. bas ti nije svejedno da sjednes za volan bez vozacke.
i u tome je logika visokih kazni..
svi se zale i kaze... peder me ulovio bez vozacke i idem se zalit!! Kom se kaj ides zalit? Pa nije te on natjerao da se vozis bez vozacke ili registracije ili neznam kaj..
ljudi uvijek teraju vodu na svoj mlin..
jednom kad plaris 15000 kn za voznju bez vozacka ja se dam kladiti da vise neces ni pomisliti tako se voziti do ne polozis..

Ja sam se vozio 4 godine bez vozacke i skupio 20000kn kazne sve ukupno... A sta sad.. Kom se imam zalit? i zasto..
Jesam li napravio prekrsaj? jesam... Jel me netko prisilo da se idem vozit? Nije..
Šutim i placam
Nemamo vise o cemu pricat
« Zadnja izmjena: 24 Ožujak, 2011, 15:00:35 Luka 0101 »
taj sam

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #82 : 24 Ožujak, 2011, 18:03:05 »
jel pod rotirkama il ovak rekreacijski?  :icon_biggrin:

Rekreacijski. Ukljucio se u promet sa sporedne ceste taman par sekundi prije nego sam naisao i kad sam ga stigao je poceo vozit brze od dozvoljenog. A ja nisam htio da mi pobjegne  ;D
I tako smo se 20-tak km popeljali - malo sam ja njega pretjecao, malo on mene. Nesto prije Vrbovca mi je mahnuo i skreno u neku sporednu ulicu.
Nisu bile neke sulude brzine, ali recimo da gotovo ni u jednom trenu nisu bile dvocifrene  :toothy12:

Offline Mad Dog 34

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG-Big Bad City
  • Moj Skuter: Runner VXR200RR
  • Moja Kaciga: IXS-Space,AGV,Nolan
« Odgovori #83 : 24 Ožujak, 2011, 18:31:09 »
Jucer me zahaltalo smeče kod bundeka...vozim se s trebom i cap dopelja se iza mene..dobar da stanite sa strane ja reko aj, stanem vozacka prometna...ja mu dam sve ok al u vozackoj samo B kategorija! i kaze znate da nesmijete vozit taj motor? ja reko znam uskoro cu na vozacki kad skupim lovu i on zasuti, tam nes provjerava neki k**ra* a imali smo obadvoje kacige! i fraer mi napise neku kaznu neam pojma ALI! nije mi dao ni da ju pogledam nit mi je reko cifru nit sam dobio racun nit sam ista morao potpisat!  :help:

Bijela Gilera na pješačkom kod gradilišta prema bundeku, negdje oko 16:00?
Bit će sad akcije hvatanja, zaustavljanja i provjeravanja pogotovo skutera....početak je sezone ,da se najave da su tu i da prate promet!!! :frajer:
Payback is a BITCH? Is`n it!

Offline gilera50sp

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: opuzen
  • Moj Skuter: gilera runer sp
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #84 : 24 Ožujak, 2011, 19:21:13 »
prelopi motori samo nisu oni za grada ovo je vise po auto cesti aa po gradu je sad zajebano bjezat ali kad skrenes negdi po makadamu suljam ja da ce oni s vakim pilama ic zatobom  ... vise ce on stete napravit na njemu nego sto ce meni kaznu naplatit ...  ;D

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #85 : 28 Ožujak, 2011, 22:02:44 »
danas je kroz Karlovac proslo 10-12 pajkana na motorima...jedan za drugim su isli i u D.Resi na riječkoj cesti su stali u kafiću...bilo je fora za vidit toliko policijskih motora na jednom mjestu... :laughing7:
slikao bih da sam imao priliku ali vidio sam ih samo iz busa pa jbg

Offline ive_91

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
« Odgovori #86 : 28 Ožujak, 2011, 23:14:05 »
par stvari mi glupo od zakona ostalo bi postrozio maximalno i ukinuo zatvor i stavio prisilni rad u skladu sa kaznama.. ak si bil pijan i kilnul nekog mrš u rudnik vadit ugljen.. ak si prekoracil brzinu za 50kmh na otvorenoj cesti i nisi ugrozaval nikog, kupi smece 2 dana oko parkica.

glupo mi je 50ccm 50kmh i to zato jer je opasno, krci promet i nema smisla pogotovo nema smisla onima sa b kategorijom ili onima koji se voze od 16g. recimo sa vozackom i nemaju prvu godinu nit jedan prekrsaj neg sve po ps. ukinut tih 50kmh.
🙈