Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona
marko_AeRoX:
--- Citat: Ivan_drifter - 10 Ožujak, 2011, 22:54:17 ---marko ti dodes u maksic ili u bistri cekas?...dolazi jos jedan s foruma cuo sam se preko msna i njegova cura mozda!!...na 2 skuta...tak da bit ce nas...ajd da bar jedan meet uspije!
--- Kraj citata ---
na bistrici cekam... imam doma posla pitanje kak se bum opce zvlekel... nema me prek tjedna dojdem za vikend i onda nisam doma... :toothy3:
Ivan_drifter:
markic meni je tak svaki dan al u pm moramo malo i uzivat...reci starom da te nema fax u subotu treba profku nadmirit...
marko_AeRoX:
--- Citat: Ivan_drifter - 10 Ožujak, 2011, 22:59:06 ---markic meni je tak svaki dan al u pm moramo malo i uzivat...reci starom da te nema fax u subotu treba profku nadmirit...
--- Kraj citata ---
ja kad sam na faksu onda sam u varazdinu... ko sad recimo, na stanu... a vikendom dolazim... ko da me kopa to... vidimo se mi... kakav bi ja domacin bil kad nebi bil tam... pa nisam ja klosar il cigan neki...
jprekrit:
Znači, sastanak je onda u 14 ispred maksimira??? :P
Danc ak misliš ići, ja onda idem kroz zabok i možeš me čekati u 15 do 1 na početku stare zagorske kaj ide za zg. mislim, tam na onom ugibalištu nasuprot raskršća kaj se skreće za zg. ak ima još koga, tam čekam do 1, a ak nebu nikoga, sjetit ću vam se dragih osoba pošto mi je to okolni put. Inaće, bliže mi je do maximira prek huma i zeline, ali pošto ima zainteresiranih iz zapadne strane, smilovat ću vam se. :headbang:
Ivan_drifter:
--- Citat: jprekrit - 10 Ožujak, 2011, 23:05:07 ---Znači, sastanak je onda u 14 ispred maksimira??? :P
Danc ak misliš ići, ja onda idem kroz zabok i možeš me čekati u 15 do 1 na početku stare zagorske kaj ide za zg. mislim, tam na onom ugibalištu nasuprot raskršća kaj se skreće za zg. ak ima još koga, tam čekam do 1, a ak nebu nikoga, sjetit ću vam se dragih osoba pošto mi je to okolni put. Inaće, bliže mi je do maximira prek huma i zeline, ali pošto ima zainteresiranih iz zapadne strane, smilovat ću vam se. :headbang:
--- Kraj citata ---
preko huma i zeline mozes doma!!....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju