Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG meet Subota 12.03.2011. u 14h Maksimir kod stadiona

<< < (22/73) > >>

jprekrit:

--- Citat: Ivan_drifter - 10 Ožujak, 2011, 23:06:13 ---preko huma i zeline mozes doma!!....

--- Kraj citata ---
neću, opet mi je okolni put. ljepo ći ja kroz zlatar na golubovec i za čas sam doma. Pol sata mi treba do kuće iz marije bistrice. Možda neke više.

danc00:

--- Citat: jprekrit - 10 Ožujak, 2011, 23:05:07 ---Znači, sastanak je onda u 14 ispred maksimira??? :P
Danc ak misliš ići, ja onda idem kroz zabok i možeš me čekati u 15 do 1 na početku stare zagorske kaj ide za zg. mislim, tam na onom ugibalištu nasuprot raskršća kaj se skreće za zg. ak ima još koga, tam čekam do 1, a ak nebu nikoga, sjetit ću vam se dragih osoba pošto mi je to okolni put. Inaće, bliže mi je do maximira prek huma i zeline, ali pošto ima zainteresiranih iz zapadne strane, smilovat ću vam se.  :headbang:

--- Kraj citata ---

O super, pa iz Zaboka do Maksimira smo mi za čas!

Samo ti velim, navečer ti javim dal idem, ovisi ak dobim veču diznu, tak sa bljedom svječicom se ne hupam vozit !

edo haker:
eto dodjem i ja sa srkom e sad nemoj te mi se smijat al nes izgleda il remen il rolice al jos nisam otvorio prijenos...
ide samo negdje 95po gpsu.... fali mi negdje 5-10... ziher remen...no dobro ide super do tih 95....

al ovak...dodjem ja i ak nagovorim curu da uzme neosa jer njen buraz ( inace novi vlasnik je na putu) da je uvucem malo u svijet bajkera :-D

eto meni pase.. ako budem radio do 2 u 2 i 20 sam max tam ... poletit cu ... al bas me zanima koliko ce bit ljudi iz zagreba... ja mislim da ce bit svega max 20 skuterasa :-d

s time da je mojih 5 % s 2 skutera :-D hahahha... dobar sam nea sta..

2TDottore:
ak se skupi 10 skutera to je revolucija za zagreb.....nemojte pretjerivat  ::)

jprekrit:

--- Citat: 2TDottore - 10 Ožujak, 2011, 23:22:20 ---ak se skupi 10 skutera to je revolucija za zagreb.....nemojte pretjerivat  ::)

--- Kraj citata ---
Potpis... Ali budemo vidli (bar su tak slijepi rekli). Možda nas čak i bude i više od 10-ak. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju