Općenito > Generalno o skuterima

veća lil manja kubikaža ????

<< < (3/10) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 06 Ožujak, 2011, 22:25:05 ---onda je za njega bicikl..

--- Kraj citata ---

ovaj put sam ja bio brzi (za razliku od neki dan)  :icon_tongue:

dino895:
Točno...imam 15 godina idem u ugostiteljsku školu za kuhara..parica se lagano kupe...sjedaju na bankovni račun...i trebam savjete da od vas na foruma...da vidim šta se više isplati...

A što se vozačke tiče...ja sam na malom otoku...nas policija ovdje baš i ne zeza..tako da vozačka i nije neki problem ako ne stvaraš gluposti...govorim iz vlastitog iskustva jer se vozikam po gradu sa polu rastavljenim skutom,bez tablice,bez papira od motora,bez vozačke,bez svjetla,ne radu žmigavci...itd..da ne nabrajam jer bi trajalo do sutra...

Uglavnom...ko nije voljan pomoć i objesnit mi neke stvari...nemora ni pisat...Hvala na razumjevalju  :icon_thumright:

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2011, 22:25:38 ---
ovaj put sam ja bio brzi (za razliku od neki dan)  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
zato kaj je meni iskočilo ono upozorenje je da je netko postao prije mene :icon_tongue:

--- Citat: dino895 - 06 Ožujak, 2011, 22:29:16 ---Točno...imam 15 godina idem u ugostiteljsku školu za kuhara..parica se lagano kupe...sjedaju na bankovni račun...i trebam savjete da od vas na foruma...da vidim šta se više isplati...

A što se vozačke tiče...ja sam na malom otoku...nas policija ovdje baš i ne zeza..tako da vozačka i nije neki problem ako ne stvaraš gluposti...govorim iz vlastitog iskustva jer se vozikam po gradu sa polu rastavljenim skutom,bez tablice,bez papira od motora,bez vozačke,bez svjetla,ne radu žmigavci...itd..da ne nabrajam jer bi trajalo do sutra...

Uglavnom...ko nije voljan pomoć i objesnit mi neke stvari...nemora ni pisat...Hvala na razumjevalju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

onda uzmi čim jače tim bolje..

3alfa3:
Ako ti vozacka nije problem, onda ako vec moras vozit skuter, uzmi neki 50-70ccm 2T ili 125ccm 4T. Ni na jednom se neces ubit ako ne pretjeras gadno. Racunaj da ce ici skoro isto (ako naturpijas ovaj 50-70ccm), ali ce 4T trosit bitno manje benzina, a i na ulje ces bitno manje trosit.

ivanm:
pretpostavljam da mu ni benzin nije problem..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju