Općenito > Propisi

porez

<< < (2/4) > >>

cosa_wp:

--- Citat: Resident-Bj - 06 Ožujak, 2011, 21:05:49 ---na skut do 50 ccm nema poreza jedino ako nije vise od 50ccm  :frajer:

--- Kraj citata ---

250 ccm znam ja sta pitam i znam sve to sto vi govorite mene hebe jel mi treba potvrda o plaćenom porezu za regu?

igor.sb:
cosa trebas crtat ocito

cist info za kaznu zbog ne placanja....mislim da po pravilu 2tjedna max nakom kupoprodajnog imas fore u poreznu, da ti ne naplate nist ''kaznu'', ak se bojis toga, napravi ponovo kupoprodajni  :toothy11:

i moras ic u poreznu, u zupaniji, prije rege

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2011, 21:10:05 ---cosa trebas crtat ocito

mislim da po pravilu 2tjedna max nakom kupoprodajnog imas fore u poreznu, da ti ne naplate nist, ak se bojis toga, napravi ponovo kupoprodajni

i moras ic u poreznu, u zupaniji, prije rege

--- Kraj citata ---

igore psssssssst sve sam provjerio ne mora mi se crtati

zvao sam poreznu i kaze mi covjek "javni biljeznik koji je ovjerio ugovor kojim sam ja postao vlasnikom vozila šalje kopiju poreznoj i porezna meni na vrata automatski račun koliko treba platiti" pošto ja nisam ništa dobio pitam jel ima kakvih dugova na mojem imenu u poreznoj znaci da je nesto stiglo a da ja nisam obavjesten kaze nema nista cist sam ko suza prema tome nema nikakvih penala kad nisam nista duzan kuis!

igor.sb:
pa ne treba se tebi crtat, neg gore kojima su postali

i ovo su neke nove fore, prij...nitko nist ne salje, sam osobno odes

hm...jos bolje

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2011, 21:17:22 ---pa ne treba se tebi crtat, neg gore kojima su postali

i ovo su neke nove fore, prij...nitko nist ne salje, sam osobno odes

hm...jos bolje

--- Kraj citata ---

aha nisam te skuzio nemoj tako naglo prema momcima htjeli su pomoći

pa kazem ti ja zvao poreznu i tako mi kazu sad mene samo zanima kad ja ovaj tjedan odem u mup regat skut oce on meni tamo traziti potvrdu o placenom porezu ili nece kuzis?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju