Općenito > Propisi
porez
igor.sb:
nazovi tehnicki, mup i poreznu ponovo :)
cak prije si dobivao 3 potvrde cini mi se, jedna tebi, jedna mup, jedna na tehnickom
cosa_wp:
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2011, 21:28:12 ---nazovi tehnicki, mup i poreznu ponovo :)
cak prije si dobivao 3 potvrde cini mi se, jedna tebi, jedna mup, jedna na tehnickom
--- Kraj citata ---
u svakom slucaju treba potvrda za regu 100% ?
cosa_wp:
zna li ko?
Adler:
Prvi put cujem da ti nakon kupovine polovnog vozila porezna salje doma racun za platiti porez. Lipo odes na poreznu sa kupoprodajnim i dobijes uplatnicu te sam uplatis porez a onda dobijes potvrdu i stambilj da je porez uplacen i tek onda na mup da prebace papire na tebe tj da ga regas. Godisnje ces dobivat od njih cestitku da uplatis porez na luksuz oko 100kn u tvome slucaju.
cosa_wp:
--- Citat: Adler - 07 Ožujak, 2011, 01:05:11 ---Prvi put cujem da ti nakon kupovine polovnog vozila porezna salje doma racun za platiti porez. Lipo odes na poreznu sa kupoprodajnim i dobijes uplatnicu te sam uplatis porez a onda dobijes potvrdu i stambilj da je porez uplacen i tek onda na mup da prebace papire na tebe tj da ga regas. Godisnje ces dobivat od njih cestitku da uplatis porez na luksuz oko 100kn u tvome slucaju.
--- Kraj citata ---
znam ali sam ja zvao glupana iz porezne i to mi je rekao nisam ništa izmislio ali je na kraju ispalo tako kako si ti rekao moram sam otići u poreznu i platiti i doviđenja!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju