Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (26/32) > >>

Genesis051:

--- Citat: BlackNaranča - 31 Prosinac, 2007, 17:52:43 ---šteta sto cole nisi blokade skinia, sto ti mama nebi vjerovatno dala da odeš s nama sada oko 10.01.2008 do splita

--- Kraj citata ---

Sorry... žena bi me se definitivno odrekla preko medija... a i rekal sam u Zadru:  sljedeći udaljeniji meet će mi bit, kad se budu mogla jaja pržit na haubi od auta  ;D :icon_biggrin: ;D

...ili da bar pređe preko 15-ak Celzija...
BTW. nije problem u zimi, nego nedostatku topline... zezam se, mislim na terase... "grill" ovamo, "grill" onamo... a sve te lokacije tvrdo zatvorene... između Senja i Karlobaga su, na toj cesti, samo 2 lokala, oba blizu Senja ("Hacienda" i "Vila Velebita"), tako da nakon grijanja u Senju nisam ni trebao njihovo utopljavanje... Ajde nekako i dođem do Karlobaga... tamo kraj benzinske stanice je onaj kafić, bolje rečeno rupčaga... dobiješ sepsu od samog sjedanja na te stolice, a kamo li nešto ići popit... onaj prostor, u kom smo bili u 3. mjesecu je bio zatvoren, i ja produžio napred... koje li greške... do Sv. Marije Magdalene nema nigdje ništa... ali nakon Jablanca je svanulo, i samo prisustvo sunca (malo pred Karlobag) i prestanak puhanja (senjske) bure, je put napravilo podnošljivim...

IZd:
...plitvice, proljeće,...

dolazak: subota
odlazak: nedjelja

temperatura: adekvatna

Genesis051:

--- Citat: IZd - 03 Siječanj, 2008, 10:24:19 ---...plitvice, proljeće,...

dolazak: subota
odlazak: nedjelja

temperatura: adekvatna

--- Kraj citata ---

... računaš i na zagrepčane (?)....

Genesis051:
Tc, tc, tc... lani su me, svakako, razočarali, nebrojnosti dolaska na "rođendan" Foruma... bila su dvojica: robi i mrcina... sad bi se skoro moglo računat i eladia (nekako mu prolazi probni rok, i postaje pravi zagrepčan, ali tada je, meni, još bio riječan  ;D )...
Više sam ih vidjel na Grobniku (trojicu), nego usred metropole...  :laughing7:
Ajd, da i to doživimo...  :laughing6: :happy3: :happy6:

IZd:
Kod njih su niže temperature pa sporije (kasnije) pale  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju