Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zadar, 30.12. i siječanj 2008.
Cole#2:
ja sam sritan i zadovoljan tribalo bi ovo stvarno ponoviti.-.. i to točno tamo pri kraju lita kada je još toplo se naći u gaženici, mora biti do 50 motora
i tako hehe
BlackNaranča:
šteta sto cole nisi blokade skinia, sto ti mama nebi vjerovatno dala da odeš s nama sada oko 10.01.2008 do splita
Cole#2:
ja sam 10.1. u mašarskoj tako da.....
judge_man:
--- Citat: Cole#2 - 30 Prosinac, 2007, 20:26:06 ---Bilo je pre dobro... Tribali bi kako je ĐUĐ MAN reka da organiziramo veliki scooter meet u Zadru tako da dođu i likovi sa ss-a... I svi drugi likovi sa foruma našeg i onag njihovog... A mjesto susreta bi bilo najbolje kod BILE :toothy9: :toothy9:...
Neka panduri dođu...
Ok ovo je bila zafrkancija, ali koliko ja znam u Zadru bi se mogli naći u Gaženici, tamo ima prostora i za one koji žele stuntati i za druge likove, bilo bi super
--- Kraj citata ---
ha! u gazenici su se prije radili meetovi tj jedan je bia,tamo se ne smeta nikome sve je ok dosla bi i ekipa pakostane i to...ALI nije ti to iz zd ekipa po forumima na forumu su ih 4-5 a koliko ih ima tako da ces ako to mislis org tribas napraviti u doba kada se ljudima ne rade motori a to ti je prolice a ne zima jer su motori sada ugl u garazi na tuningu ili tako nesto
Cole#2:
e pa reka sam pri kraju lita
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju