kaj si sve probo...navedi
sve redom dopeljao sam jos jednog ditecha i sve redom skidao i stavljao na svoj pojedinacno i kad stavio sve dijelove da ne nabrajam sad...KUPIO JOS JEDNU SVJECICU...radio je dvije tri minute i kraj veselju je bio drapila svijecica...e lud ko šiba....i najdem u kutiji staru ngk iridium...jer sam prije imao ditecha...znaci vratio sve svoje dijelove natrag...i onako kako sam nasao tu svjecicu reko idem je probat stavit nemam sto izgubit...probam palit,upali u sekundi...RADI...sad si mislim malo turiram cekam kad ce vrisnut,on radi prima gad ko blesav...ugasim ga probam na zub pali...covjek ne vjeruje sam sebi...probam se vozit ide ko sprih...ugasim ga upalim radi...IWO bio u pravu,,svaka cast...E sad ovako skurio 6 svjecica...PO KATALOGU NGK,znaci racunica 66x6... :sad3:i ne radi sad mi nije jasno zasto ne radi na njih a na iridium radi,,,I jos jedan problemcic imam znaci sve radi prima gas sve 5,,ali kad pustim gas radi na leru nekih 5-10 sekundi nakon toga si sam da gas mislim ode u obrtaje i ugasi se,poslje opet normalno se pali ako tko zna moze savjet sto je tome razlog?